Kələm qovurması
Tarix: 12.02.2019 | Saat: 01:40:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 1 kq kələm
- 1 iri və ya 2 kiçik baş soğan
- 2 x.q. tomat
- 3-4 dəfnə yarpağı
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)

Hazırlanması:
1. Soğanı uzun-uzun doğrayın, bitki və kərə yağının qarışığında yumşalana qədər qızardın, tomat əlavə edin, bir az qızardın.
2. Doğranmış kələmi əlavə edin, qarışdırın, bir neçə dəqiqə qızardın, sonra tavanın qapağını bağlayın və vam odda hazır olana qədər bişirin. Vaxtaşırı kələmi qarışdırın.
3. Hazır olana yaxın kələmə duz, istiot, sarıkök və dəfnə yarpağı əlavə edin, qarışdırın. (Dəfnə yarpağını hazır yeməkdə saxlamayın, acı dad verir.)

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
31.01.2019
Balıqlı plov
22.01.2019
Pendir içlikli kotlet
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik
09.01.2019
Kartof dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10602

1 “Gürcüstanda yaşayan gürcü və azərbaycanlı gənclərin mütəmadi görüşlər keçirməsi vacib şərtdir”
2 Milli qəhrəmanlara və şəxsiyyətlərə hücum savaşın tərkib hissəsidir
3 “Vzqlyad.ru”: “Nazarbayev və Əliyev türk-islam dünyasının lideri roluna ən aktiv iddiaçılardır”
4 “Əsas oxucu kütləsi sayılan gənclər bu gün internet mediaya daha çox üstünlük verirlər”
5 Qabaqcıl texnologiyalar dövründə ənənəvi və internet medianın inkişafı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info