Soğan kababı
Tarix: 21.02.2019 | Saat: 02:26:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi
1 kq kiçik boy soğan
1 kq dana qiymə ət
İstiot
Duz

Sous üçün;

1 su st yağ
1 su st narşərab

Hazırlanması:

Soğan kababını hazırlamaq üçün qiymə ətin üstünə istiot və duz töküb, yaxşıca yoğurun. Soğanın başını və altını bıçaqla kəsin. Bir soğan bir ət olmaq şərti ilə düzün. Narşərabla duru yağı qarışdırıb listə tökün.
Listin üstünü alminüum kağızla örtüb 180 dərəcəlik sobada 40 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.01.2020
Qaraciyər paşteti
15.01.2020
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?
08.01.2020
Kartoflu tost
03.01.2020
Rulet salatı
30.12.2019
Badımcanlı plov necə bişirilir?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11432

1 Mələk Səfərova “Caspi art 9” Uluslararası Sanat Yarışmasında “Grand Pri“ qazandı
2 MSK deputatlığa namizədlərin ilkin siyahısını açıqlayıb
3 “Azərbaycanla Avropa arasında körpü olmağı hədəfləyirik”
4 Vüsal Qasımlı: “Azərbaycan dünyanın ən islahatçı və sabit ölkələri sırasındadır”
5 Ermənilərin “Arsax” yalanı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info