Balqabaq və kartofla toyuq qızartması
Tarix: 22.03.2019 | Saat: 22:11:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 4 kartof
- 200 qr təmizlənmiş qalqabaq
- 1 baş soğan
- toyuğun bud dibi - 3 ədəd
- 3-4 diş sarımsaq
- duz, istiot, sarıkök
- bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün)
- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:
1. Toyuq ətini sümüklərdən ayırın, uzun-uzun doğrayın, yağda qızardın, duz, istiot vurun, digər qaba qoyun.
2. Kartofu, soğanı və balqabağı uzun-uzun doğrayın.
3. Kartofu tavada 5-7 dəqiqə qızardın, balqabaq və soğan əlavə edin, hazır olana qədər qızardın. Hazır olana yaxın duz, istiot, sarıkök və presdən sıxılmış sarımsaq əlavə edin, qarışdırın.
4. Tavaya toyuq əlavə edin, qarışdırın, 1-2 dəqiqədən sonra oddan götürün.
5. Masaya verəndə üzərinə xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.07.2019
Göbələk supu
11.07.2019
Pendirlə kartof kotletləri
05.07.2019
İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
04.07.2019
Tənbəl kələm dolması
02.07.2019
Evdə pizza hazırlamağın sadə üsulu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10835

1 “4-cü qrupa hazırlaşan hər bir abituriyentin arzusu həkim olmaqdır”
2 Pirdovus Abakarova: “İmtahan suallarının asan və ya çətin olması abituriyentin hazırlıq səviyyəsindən asılıdır”
3 ADPU-nun tələbəsi Nərmin Qəhrəmanlı: “Mənim üçün “könüllü” olmaq iş, komanda ilə işləmək təcrübəsi, dostluq, yeni mühit deməkdir”
4 Dünya brendi olmağı hədəfləyən azərbaycanlı gənc
5 “Ali Radada Azərbaycanpərəst deputatların olması bizim gələcək fəaliyyətimizə müsbət təsir edəcək”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info