Göbələkli kartof qızartması
Tarix: 23.05.2019 | Saat: 09:36:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

Kartof
Soğan
Göbələk
Şüyüd
Duz,
istiot,
sarıkök

Hazırlanması:
Göbələklər təmizlənib, yuyulub doğranılır. Soğan aypara şəklində, kartof kub şəklində doğranılır. İlk öncə soğan azca qızardılır, üzərinə göbələkləri əlavə edib qapağı bağlı şəkildə suyunu buraxıb yağa düşənədək bişirilir. Daha sonra kartof əlavə edilir. Kartofu ayrı tavada bişirib yağa düşmüş göbələyə əlavə etmək olar və ya birlikdə qızartmaq olar.
Duz, istiot, sarıkök ağız dadına görə əlavə edilir. Yemək hazır olduqdan sonra üzərinə şüyüd əlavə olunur.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost
01.09.2019
Göbələk supu
23.08.2019
Pendirli kotlet
21.08.2019
“Soyuq şorba“ kimi də tanınan ayran aşı necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10886

1 Tələbələrə Prezident təqaüdünün verilməsi haqqında Sərəncam imzalandı
2 Prezident İlham Əliyev AŞPA-nın prezidentini qəbul edib
3 Müəllimlərin dərs yükü norması artırıldı
4 Daxili İşlər nazirindən yeni təyinat
5 Prezident təqaüdü alacaq tələbələrin yarısı regionların payına düşür


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info