Göbələkli kartof qızartması
Tarix: 23.05.2019 | Saat: 09:36:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:

Kartof
Soğan
Göbələk
Şüyüd
Duz,
istiot,
sarıkök

Hazırlanması:
Göbələklər təmizlənib, yuyulub doğranılır. Soğan aypara şəklində, kartof kub şəklində doğranılır. İlk öncə soğan azca qızardılır, üzərinə göbələkləri əlavə edib qapağı bağlı şəkildə suyunu buraxıb yağa düşənədək bişirilir. Daha sonra kartof əlavə edilir. Kartofu ayrı tavada bişirib yağa düşmüş göbələyə əlavə etmək olar və ya birlikdə qızartmaq olar.
Duz, istiot, sarıkök ağız dadına görə əlavə edilir. Yemək hazır olduqdan sonra üzərinə şüyüd əlavə olunur.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
05.12.2019
Heyva dolması
30.11.2019
Kabak tatlısı necə bişirilir?
26.11.2019
Menemen necə bişirilir?
19.11.2019
Çoban qovurma
15.11.2019
‘‘İmam bayıldı’’ yemәyi necә hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11400

1 Məhərrəm Əliyevə general-polkovnik ali hərbi rütbəsi verildi
2 SOCAR-ın yeni vitse-prezidenti kollektivə təqdim olunub
3 Səbinə Əliyeva ombudsman seçildi
4 Prezident əhalinin sosial müdafiəsinin yaxşılaşdırılması ilə bağlı sərəncam imzaladı
5 Elmar Qasımov 8 illik uğur sirlərini açıqladı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info