Adana kababı
Tarix: 07.06.2019 | Saat: 07:18:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
700 qram dana qiymə
300 qram quzu qiymə
1 diş sarımsaq
2 ədəd quru soğan
1 ç/q istiot
1 ç/q qırmızı istiot
1 y/q acı bibər pastası
1/2 dəstə cəfəri

Hazırlanması:
Soğan və sarımsaqları çox incə formada doğrayın.
Quzu qiymə və dana qiyməsini soğan və sarımsaqla qarışdırıb yaxşıca yoğurun.
Daha sonra içinə ədviyyatları, duru yağı, bibər pastasını və cəfərini əlavə edərək yoğurmağa davam edin.
Daha sonra kababı 2-3 saat soyuducuda saxlayın.
Soba telini quyruq yağı ilə yağlayın.
Lülə kababları şişlərə düzün.
Telli soba listinin üstünə qoyun və 30 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10896

1 Müəllimlərin təkmilləşdirilməsi üçün təlimlər keçiriləcək
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 Vilayət Eyvazov sərəncamda olan rəisə vəzifə verdi
4 “Bəzi belarus tələbə qızlar artıq Azərbaycana gəlin köçməyə hazırlaşırlar”
5 “Siyasi partiyaların bir araya gəlməsi müsbət qiymətləndiriləsi hadisədir”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info