Adana kababı
Tarix: 07.06.2019 | Saat: 07:18:00 | E-mail | Çapa göndər



Tərkibi:
700 qram dana qiymə
300 qram quzu qiymə
1 diş sarımsaq
2 ədəd quru soğan
1 ç/q istiot
1 ç/q qırmızı istiot
1 y/q acı bibər pastası
1/2 dəstə cəfəri

Hazırlanması:
Soğan və sarımsaqları çox incə formada doğrayın.
Quzu qiymə və dana qiyməsini soğan və sarımsaqla qarışdırıb yaxşıca yoğurun.
Daha sonra içinə ədviyyatları, duru yağı, bibər pastasını və cəfərini əlavə edərək yoğurmağa davam edin.
Daha sonra kababı 2-3 saat soyuducuda saxlayın.
Soba telini quyruq yağı ilə yağlayın.
Lülə kababları şişlərə düzün.
Telli soba listinin üstünə qoyun və 30 dəqiqə bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.01.2020
Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
15.01.2020
Qaraciyər paşteti
15.01.2020
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?
08.01.2020
Kartoflu tost
03.01.2020
Rulet salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11435

1 “Tufandağ“ yerli əhali ilə yanaşı, xarici turistlərin də sevimli istirahət məkanına çevrilib
2 Rusiya Ermənistanı sıxır: qazın qiyməti artırıla bilər
3 Azərbaycandakı bütün turizm bələdçiləri qeydiyyata alınacaq
4 Azərbaycanda yalnız sertifikat alanlar bələdçi kimi fəaliyyət göstərə biləcəklər
5 İlin ilk 3 ayı ərzində keçiriləcək imtahanların tarixləri məlum oldu


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info