Toyuqla gül kələmi
Tarix: 13.06.2019 | Saat: 06:30:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:

- 1 iri gül kələmi
- 400 qr toyuq filesi
- 150 qr kərə yağı
- 1 x.q. üyüdülmüş suxarı
- 2 x.q. un
- 1 stəkan süd
- 3 diş sarımsaq
- 150 qr holland pendiri
- duz, istiot, sarıkök
- göyərti (zövqə görə)

Hazırlanması:
1. Gül kələmini duzlu suda bişirin, suyu süzün.
2. Toyuğu tikələrə doğrayın, bir qədər qızardın.
3. Formaya kərə yağı çəkin, 1 x.q. suxarı səpin.
4. Toyuğu düzün, üzərinə xırda doğranmış göyərti səpin, üzərinə kələmi düzün.
5. Kərə yağını əridin, un əlavə edin, qarışdırın, süd, əzilmiş sarımsaq və duz əlavə edin, qarışdırın. Bu sousu kələmin üzərinə bərabər şəkildə tökün.
6. Pendiri sürtgəcdən keçirin, üzərinə səpin.
7. Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 30 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.09.2019
Balqabaq çiçəyi dolması
18.09.2019
Türkiyə paxlavası necə hazırlanır?
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10896

1 Müəllimlərin təkmilləşdirilməsi üçün təlimlər keçiriləcək
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 Vilayət Eyvazov sərəncamda olan rəisə vəzifə verdi
4 “Bəzi belarus tələbə qızlar artıq Azərbaycana gəlin köçməyə hazırlaşırlar”
5 “Siyasi partiyaların bir araya gəlməsi müsbət qiymətləndiriləsi hadisədir”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info