Pendir içlikli kotlet
Tarix: 16.06.2019 | Saat: 09:05:00 | E-mail | Çapa göndər


Məhsullar:
- 500 qr çəkilmiş ət
- 150 qr baton
- süd
- 100 qr holland pendiri
- duz, istiot, bitki və kərə yağı (qızartmaq üçün), üyüdülmüş suxarı.

Hazırlanması:

1. Batonu süddə isladın, bir az sıxın, farşa əlavə edin, duz, istiot vurun, yaxşı qarışdırın.
2. Pendiri sürtgəcdən keçirin.
3. Farşdan götürüb yastıladın, ortasına pendir qoyun, kotlet formalayın, suxarıya batırın.
4. Tavanı yaxşı qızdırın, bitki və kərə yağlarının qarışığında kotletləri hər 2 tərəfdən qızardın.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost
01.09.2019
Göbələk supu
23.08.2019
Pendirli kotlet

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10887

1 Prezident İlham Əliyev AŞPA-nın prezidentini qəbul edib
2 В Великобритании перешли на систему образования СССР
3 Prezident Bakı Metropoliteninin “Xətai” stansiyasında görülən işlərlə tanış olub
4 5 mindən artıq müəllimin maaşı 1000 manatı ötüb
5 Vilayət Eyvazovdan yeni təyinat


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info