İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
Tarix: 05.07.2019 | Saat: 07:50:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 1-1.2 kq toyuq
- 300 qr şampinyon
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 2 x.q. bitki yağı, duz, istiot (zövqə görə digər ədviyyatlar)

Hazırlanması:

Soğanı xırda doğrayın, bitki yağında yumşalana qədər qızardın.
Xırda doğranmış göbələk əlavə edin, qızardın, duz istiot vurun.
Sarımsağı sarımsağəzənlə əzin, 2 x.q. bitki yağı ilə qarışdırın, duz, istiot vurun, qarışdırın.
Göbələyi toyuğun içinə doldurun, dərini tikin, ayaqları iplə bağlayın.
Toyuğun üzərinə sarımsaqlı qarışığı çəkin.
Toyuğu tavaya qoyun, əvvəlcədən 180 C qədər qızıdırılmış sobada 1, 5 saat bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.07.2019
Göbələk supu
11.07.2019
Pendirlə kartof kotletləri
04.07.2019
Tənbəl kələm dolması
02.07.2019
Evdə pizza hazırlamağın sadə üsulu
29.06.2019
Tərəvəzlərlə toyuq

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10835

1 “4-cü qrupa hazırlaşan hər bir abituriyentin arzusu həkim olmaqdır”
2 Pirdovus Abakarova: “İmtahan suallarının asan və ya çətin olması abituriyentin hazırlıq səviyyəsindən asılıdır”
3 ADPU-nun tələbəsi Nərmin Qəhrəmanlı: “Mənim üçün “könüllü” olmaq iş, komanda ilə işləmək təcrübəsi, dostluq, yeni mühit deməkdir”
4 Dünya brendi olmağı hədəfləyən azərbaycanlı gənc
5 “Ali Radada Azərbaycanpərəst deputatların olması bizim gələcək fəaliyyətimizə müsbət təsir edəcək”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info