Meşə kababı
Tarix: 09.08.2019 | Saat: 00:54:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kq quşbaşı doğranmış ət
1 kq yaşıl noxud
1 ç/q bibər pastası
1 ç/q pomidor pastası
1 diş sarımsaq
1 y/q kərə yağı
1 ədəd böyük boy kök
2 ədəd kartof
2 ədəd yaşıl bibər
çox az duru yağ
duz, istiot, kəklikotu
isti su

Hazırlanması:

Yuyub suyubu süzdüyünüz əti qazana qoyun, suyunu çəkənə qədər qovurun.
Daha sonra soğanı, sarımsağı, kərə yağını və çox az duru yağ əlavə edib qarışdırın.
2 su st isti su əlavə edib ətlər yumşalana qədər, suyunu çəkənə qədər bişirin.
Ədviyyatları və duzu əlavə edib, ən sonda kub-kub doğranmış kartoflarını içinə qoyun.
Doğranmış yaşıl bibərləri də əlavə edib, bir neçə dəqiqə bişirdikdən sonra, yeməyi qazın üstündən götürüb kəklikotu əlavə edib qarışdırın.
Yarım saat ağzı bağlı özünə gəlməsini gözləyin. Servis edə bilərsiniz.
Suyunu çəkən ətə, pomidor və bibər pastası əlavə edib biraz qovurduqdan sonra doğranmış kökləri əlavə edib qovurmağa davam edin.
Yaşıl noxudları əlavə edib qovurduqdan sonra, üstünü keçəcək qədər isti su əlavə edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.11.2020
“Ezo gəlin” şorbası necə bişirilir?
15.11.2020
Qarabağın sıxca sousunun hazırlanma qaydası – Videoresept
12.11.2020
Qarabağ kətəsi- VIDEO
04.11.2020
Xocavənd bölgəsinə xas olan dovğa
23.10.2020
Manqal salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11910

1 Что делали в Карабахе переселенцы из Ливана и Сирии?
2 “Qreçka“, yoxsa düyü – Hansını çox yeməlisiz?
3 Öküz ili bürclərə nə vəd edir?
4 Kinorejissor Rasim Ocaqovun xatirəsi anılıb
5 İşğaldan azad edilən rayonlarda turizm necə təşkil olunacaq? - Agentlik açıqladı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info