Meşə kababı
Tarix: 09.08.2019 | Saat: 00:54:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kq quşbaşı doğranmış ət
1 kq yaşıl noxud
1 ç/q bibər pastası
1 ç/q pomidor pastası
1 diş sarımsaq
1 y/q kərə yağı
1 ədəd böyük boy kök
2 ədəd kartof
2 ədəd yaşıl bibər
çox az duru yağ
duz, istiot, kəklikotu
isti su

Hazırlanması:

Yuyub suyubu süzdüyünüz əti qazana qoyun, suyunu çəkənə qədər qovurun.
Daha sonra soğanı, sarımsağı, kərə yağını və çox az duru yağ əlavə edib qarışdırın.
2 su st isti su əlavə edib ətlər yumşalana qədər, suyunu çəkənə qədər bişirin.
Ədviyyatları və duzu əlavə edib, ən sonda kub-kub doğranmış kartoflarını içinə qoyun.
Doğranmış yaşıl bibərləri də əlavə edib, bir neçə dəqiqə bişirdikdən sonra, yeməyi qazın üstündən götürüb kəklikotu əlavə edib qarışdırın.
Yarım saat ağzı bağlı özünə gəlməsini gözləyin. Servis edə bilərsiniz.
Suyunu çəkən ətə, pomidor və bibər pastası əlavə edib biraz qovurduqdan sonra doğranmış kökləri əlavə edib qovurmağa davam edin.
Yaşıl noxudları əlavə edib qovurduqdan sonra, üstünü keçəcək qədər isti su əlavə edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10921

1 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
2 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
3 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“
4 “Zəngəzurun Ermənistana birləşdirilməsi böyük Türk Dünyasını parçaladı”
5 70 saylı Masallı şəhər və 71 saylı Masallı kənd seçki dairələrində seminarlar keçirilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info