Ətlə badımcan
Tarix: 13.08.2019 | Saat: 14:59:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 500 qr farş
- 3 badımcan
- 4-5 pomidor
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 200 qr bərk pendir (məsələn, holland pendiri)
- duz, istiot, bitki yağı.

Hazırlanması


Badımcanları halqalar şəklində doğrayın, duzlu suda 20 dəqiqə saxlayın, hər 2 tərəfdən qızardın.
Soğan və sarımsağı xırda doğrayın, yumşalana qədər qızardın, farş əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot əlavə edin, hazır olana qədər qızardın.
Pomidorları soyun, halqalar şəklində doğrayın, pendiri sürtgəcdən keçirin.
Formaya yağ çəkin, farş qoyun, hamarlayın, üzərinə pendirin yarısını səpin.
Üzərinə badımcanları, sonra pomidorları düzün, qalan pendiri səpin.
Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 20-25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10917

1 Aşqabadda Azərbaycan və Türkmənistan prezidentlərinin görüşü olub
2 Aşqabadda MDB Dövlət Başçıları Şurasının geniş tərkibdə iclası keçirilib
3 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“
4 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
5 Kaliforniyada xəz dəri satışına və heyvanların sirklərdə istifadəsinə qadağa qoyulub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info