Ətlə badımcan
Tarix: 13.08.2019 | Saat: 14:59:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 500 qr farş
- 3 badımcan
- 4-5 pomidor
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 200 qr bərk pendir (məsələn, holland pendiri)
- duz, istiot, bitki yağı.

Hazırlanması


Badımcanları halqalar şəklində doğrayın, duzlu suda 20 dəqiqə saxlayın, hər 2 tərəfdən qızardın.
Soğan və sarımsağı xırda doğrayın, yumşalana qədər qızardın, farş əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot əlavə edin, hazır olana qədər qızardın.
Pomidorları soyun, halqalar şəklində doğrayın, pendiri sürtgəcdən keçirin.
Formaya yağ çəkin, farş qoyun, hamarlayın, üzərinə pendirin yarısını səpin.
Üzərinə badımcanları, sonra pomidorları düzün, qalan pendiri səpin.
Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 20-25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
25.03.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VİDEO
11.03.2020
Qarabağ kətəsi-VİDEO
07.03.2020
Şorqoğal resepti - VIDEO
03.03.2020
Rokalı uludağ kababı
26.02.2020
Sarayın ləzzətləri: kabuni plovu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural Tağıyev
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11483

1 “Bütün vətəndaşlar xüsusi karantin rejiminə əməl etməlidirlər”
2 Evdə qalmaq niyə vacibdir? – Rəşad Mahmudov səbəbləri açıqladı- VİDEO
3 Biləsuvar Rayon İcra Hakimiyyətinin rəsmi təkzibi
4 Həkim-fitoterapevt: “Koronavirusa qalib gəlmək üçün şəxsi gigiyena qaydalarına tam əməl edilməlidir”
5 Tural İsmayılov: “Azərbaycan dövləti ölkənin və əhalinin zərər çəkməməsi üçün bütün resursları səfərbər edib”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info