Ətlə badımcan
Tarix: 13.08.2019 | Saat: 14:59:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
- 500 qr farş
- 3 badımcan
- 4-5 pomidor
- 1 baş soğan
- 3-4 diş sarımsaq
- 200 qr bərk pendir (məsələn, holland pendiri)
- duz, istiot, bitki yağı.

Hazırlanması


Badımcanları halqalar şəklində doğrayın, duzlu suda 20 dəqiqə saxlayın, hər 2 tərəfdən qızardın.
Soğan və sarımsağı xırda doğrayın, yumşalana qədər qızardın, farş əlavə edin, qarışdırın, duz, istiot əlavə edin, hazır olana qədər qızardın.
Pomidorları soyun, halqalar şəklində doğrayın, pendiri sürtgəcdən keçirin.
Formaya yağ çəkin, farş qoyun, hamarlayın, üzərinə pendirin yarısını səpin.
Üzərinə badımcanları, sonra pomidorları düzün, qalan pendiri səpin.
Sobanı qabaqcadan 180 C qədər qızdırın, 20-25 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
09.08.2019
Meşə kababı
31.07.2019
Marinara pizza
28.07.2019
Donmuş şirniyyat - sorbenin hazırlanması
27.07.2019
Soğan dolması
14.07.2019
Göbələk supu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10858

1 750 mindən çox vətəndaşın pensiyasında artım olacaq
2 Sabahdan Türkiyə ilə Naxçıvan arasında birbaşa hava dəhlizi açılır
3 “Dövlət dəstəyi olmadan Belarusda Azərbaycan turizminin təbliği ilə bağlı istənilən nəticə əldə olunmaz”
4 Azərbaycana qarşı casusluq edən 128 nəfər aşkar edilib
5 Türkiyədən Naxçıvana uçuşlar yeni hava dəhlizi vasitəsilə həyata keçirilir


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info