Çiyələk cemi
Tarix: 28.09.2019 | Saat: 20:19:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1,5 kiloqram çiyələk, 1 limonun suyu, 800 qram şəkər tozu.

Hazırlanma qaydası:
Çiyələkləri yuyub, süzgəcdə suyunu quruduruq. Təmizləyib, qazana yığıb, öz suyu ilə zəif odda bişiririk. Çiyələk bişərkən üzərində əmələ gələn köpükləri yığırıq. Sonra limon şirəsini töküb, şəkər tozunu əlavə edirik. Bişdikcə onu taxta qaşıqla əzirik. Cemi bişirdikdən sonra istədiyiniz qatılığı əldə edilibsə, ocaqdan götürürük. Daha sonra bankalara yığıb ağzını möhkəm bağlayır və sərin yerdə saxlayırıq.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.01.2020
Ev şəraitində Nutellanın hazırlanması
18.01.2020
Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
15.01.2020
Qaraciyər paşteti
15.01.2020
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?
08.01.2020
Kartoflu tost

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11437

1 Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
2 Batumidə Qanlı Yanvar şəhidlərinin xatirəsi anılıb
3 20 Yanvar münasibətilə Koreyada 400 nəfər imkansız insana yemək paylanılıb
4 “Sovetski“də söküntü işləri dayandırılıdı
5 Dövlət İmtahan Mərkəzinin səlahiyyətləri artırıldı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info