İris konfetinin hazırlanması
Tarix: 20.10.2019 | Saat: 21:15:00 | E-mail | Çapa göndər


Sizi iris konfetinin necə hazırlanması ilə tanış edirik.
Tərkibi:
Şəkər tozu 175 qram, quru süd 125 qram, su 50 millilitr, kərə yağı 20 qram

Hazırlanması:
Şəkər tozunun yarısını qazana töküb ocağa qoyuruq. Şəkər əriyən kimi suyu tökürük ki, yapışmasına çalışırıq və şəkər tozunun qalanını əlavə edib əridirik.
Şəkər tozu tamam əridikdən sonra yağı əlavə edirik. Bir az qarışdırıb ocağı söndürürük. Soyuduqdan sonra quru südü töküb yaxşıca qarışdırırıq. Daha sonra hazır olan qarışığı tort şiprizi ilə əvvəlcədən hazır qoyduğumuz yağlı kağızın üzərinə əlavə edirik. Quruduqdan sonra irisləri saxlayacağınız qaba yığa bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
30.03.2020
İtalyan mətbəxindən “Osso Bucco“-VİDEO
29.03.2020
“Viruslara qarşı aciz olan insan bədəni, məhz güclü immunitet sayəsində onlara qalib gələ bilir”
25.03.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VİDEO
11.03.2020
Qarabağ kətəsi-VİDEO
07.03.2020
Şorqoğal resepti - VIDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural Tağıyev
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11498

1 “300 minə yaxın işçinin əməkhaqqısının 50 faizə qədərinin dövlət tərəfindən dəstəklənməsi nəzərdə tutulur”
2 Türkiyədə azan vaxtı çəkilən bu video heyrətə gətirdi-VİDEO
3 “Dövlət tərəfindən iqtisadiyyatın sabitləşməsi üçün bütün lazımi addımlar atılır”
4 İtaliyada koronavirusdan 5 nəfər ölüb, qalanları isə...
5 Prezident Bakı-Sumqayıt yolunda görülən işlərlə tanış olub YENİLƏNİB


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info