Naxçıvan mətbəxində “Doldurma kabab“
Tarix: 23.10.2019 | Saat: 21:19:00 | E-mail | Çapa göndər



Malın yoğun bağırsağı təmizlənir, yuyulur, qara ciyər, döş əti, quyruq, göyərti (keşniş, şüyüd, nanə, cəfəri), baş soğan xırda-xırda doğranaraq duz, istiot vurulub qarışdırıldıqdan sonra bağırsağın içinə doldurulur, bağırsağın hər iki ucları düyünlənib şişə dolanır, üstünə piy sarınır və közdə bişirilir.

Ərzaq: 250 qr malın qara ciyəri, 250 qr döş əti, 250 qr quyruq, 250 qr göyərti, 2 ədəd iri baş soğan, duz, istiot, malın yoğun bağırsağı, iç piyi.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
29.03.2020
“Viruslara qarşı aciz olan insan bədəni, məhz güclü immunitet sayəsində onlara qalib gələ bilir”
25.03.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VİDEO
11.03.2020
Qarabağ kətəsi-VİDEO
07.03.2020
Şorqoğal resepti - VIDEO
03.03.2020
Rokalı uludağ kababı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural Tağıyev
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11487

1 “Bütün vətəndaşlar xüsusi karantin rejiminə əməl etməlidirlər”
2 Evdə qalmaq niyə vacibdir? – Rəşad Mahmudov səbəbləri açıqladı- VİDEO
3 Biləsuvar Rayon İcra Hakimiyyətinin rəsmi təkzibi
4 Həkim-fitoterapevt: “Koronavirusa qalib gəlmək üçün şəxsi gigiyena qaydalarına tam əməl edilməlidir”
5 Psixoloq Tünzalə Verdiyeva: “Azərbaycanda “İtaliya təcrübəsi”ni yaşamamaq üçün son dərəcə məsuliyyətli olmaq vacibdir”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info