Pendirli qutab
Tarix: 25.12.2019 | Saat: 22:11:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
Rəndələnmiş pendir – 150 qr
Keşniş – 1 dəstə
Tərxun – 1 dəstə

Xəmir üçün:
Un – 250 qr
Yumurta – 1 ədəd
Su – 100 ml
Duz – çimdik

Hazırlanması:
Unu ələyirik, ortasına yumurtanı qırır, duz və suyu tökürük. Xəmir yoğururuq. Xəmirdən kiçik bir yuvarlaq açırıq. Rəndələnmiş pendiri qoyuruq və kənarlarını bükürük.
Bitki yağsız qızarma üçün çuqun tava daha uyğun olacaq. Təxminən 5 dəqiqə qızardırıq ki, qutabın hər iki tərəfi qızarsın. Bir dilim kərə yağı ilə süfrəyə veririk.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.10.2020
Manqal salatı
18.10.2020
Narşərab salatı
13.10.2020
Heyva dolması
23.09.2020
Küftənin daqilmaması üçün 5 vacib sirr -VİDEO
17.09.2020
Ətli dovğa

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11802

1 Manqal salatı
2 Əriştədən bir ailənin 9 üzvü öldü
3 İsraildən Azərbaycana humanitar yardım
4 Burunda olan tükləri kəsmək olmaz...
5 Azərbaycan əsgərinə həsr edilən mahnı Türkiyədə təqdim olunub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info