Kartoflu tost
Tarix: 08.01.2020 | Saat: 02:40:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

2 ədəd yumurta
2 dilim pendir
duz
3 orta boy kartof

Hazırlanması:

Kartofları soyun, sonra yuyun. Yuduqdan sonra sürtgəcdən keçirin. Sürtgəcdən keçirdikdən sonra suyunu sıxın.
Bir qaba qoyub üstünə 2 yumurta və duzu əlavə edib qarışdırın. Soba listinə yağlı kağız sərin. Sonra qarışımı 4 bərabər hissəyə bölərək düzbucaqlı forma verin. Sobanı 180 dərəcədə qızdırın.
Sobada 20 dəqiqə bişirin. Bişirdikdən sonra sobadan çıxarın. İkisinin üstünə pendirləri yerləşdirin. Qalan ikisini də pendir dilimlərinin üstünə yerləşdirin. Sobada 5 dəqiqə bişirdikdən sonra servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.01.2020
Milli mətbəx nümunələrimizdən fəsəlinin hazırlanma qaydası
24.01.2020
Ev şəraitində Nutellanın hazırlanması
18.01.2020
Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
15.01.2020
Qaraciyər paşteti
15.01.2020
“Zərdə” şirniyyatı necə hazırlanır?

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11440

1 Çalışacağıq ki, futbol pərəstişkarları məmnun qalsınlar
2 Turizm şirkətlərinə mülki məsuliyyət sığortası tətbiq ediləcək
3 Ermənistanda sosial narazılıq artır: fermerlərin kütləvi mitinqi bütün ölkəyə yayılır
4 ABŞ “doğum turizmi”nə qarşı mübarizə aparmaq qərarına gəlib
5 Ehsan Zahidov: “Salyanda polisin qıza təcavüz etməsi barədə məlumat tamamilə əsassız və uydurmadır“


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info