Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
Tarix: 18.01.2020 | Saat: 23:14:00 | E-mail | Çapa göndər






Tərkibi

750 qram toyuq əti (quzu əti ilə də hazırlaya bilərsiniz)
2 su st düyü
3 su st ət suyu
1 ədəd kök
1 ədəd quru soğan
1 böyük pomidor
duz, istiot
1 y/q kərə yağı

Hazırlanması:
Toyuqları təxminən 40 dəqiqə qaynadın. Düyülərin üstünə isti su və duz əlavə edərək yarım saat gözlədin. Qazana yağ, kiçik doğranmış kök və soğanları ataraq qovurun.
Pomidoru sürtgəcdən keçirib, istiotla əlavə edin. Bol su ilə yuyaraq suyunu süzdüyünüz düyü və duzu əlavə edərək qovurun. Qovruluna düyüləri istiliyə dözümlü listə qoyaraq üstünə ətləri qoyun.
Suyunu əlavə edərək 170 dərəcəlik sobada bişirin. İstəyə görə üstünə cəfəri səpib servis edə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.10.2020
Manqal salatı
18.10.2020
Narşərab salatı
13.10.2020
Heyva dolması
23.09.2020
Küftənin daqilmaması üçün 5 vacib sirr -VİDEO
17.09.2020
Ətli dovğa

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11802

1 Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva: Bu gün Prezident İlham Əliyev başda olmaqla Azərbaycan xalqı yeni tarix yazır
2 Manqal salatı
3 Əriştədən bir ailənin 9 üzvü öldü
4 İsraildən Azərbaycana humanitar yardım
5 Burunda olan tükləri kəsmək olmaz...


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info