‘Kırma tavuk’’ kababı
Tarix: 19.02.2020 | Saat: 13:04:00 | E-mail | Çapa göndər


Osmanlı saray mətbəxindən möhtəşəm reseptləri paylaşdığımız proqramımızın bu həftəki bölümündə Osmanlı dövründǝ aşbaz dükanı açmaq istǝyǝnlǝrin imtihanda bişirdiyi ‘‘Kırma tavuk’’ kababının reseptini verǝcǝyik.

Osmanlı saray mətbəxindən möhtəşəm reseptləri paylaşdığımız proqramımızın bu həftəki bölümündə Osmanlı dövründǝ aşbaz dükanı açmaq istǝyǝnlǝrin imtihanda bişirdiyi ‘‘Kırma tavuk’’ kababının reseptini verǝcǝyik.
‘‘Kırma tavuk’’ üçün lazım olan ərzaqlar bunlardır:
Bir bütöv toyuq,
3 soğan,
3 xörǝk qaşığı kǝrǝ yağı
4-5 bibǝr
İstiot, duz, çirǝ
Bu yeməyin necə hazırlandığını Türkiyənin baş aşpazlarından biri, Mədəniyyət Araşdırmaçısı Yunus Əmrə Akkor təqdim edir.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.10.2020
Manqal salatı
18.10.2020
Narşərab salatı
13.10.2020
Heyva dolması
23.09.2020
Küftənin daqilmaması üçün 5 vacib sirr -VİDEO
17.09.2020
Ətli dovğa

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11802

1 Birinci vitse-prezident Mehriban Əliyeva: Bu gün Prezident İlham Əliyev başda olmaqla Azərbaycan xalqı yeni tarix yazır
2 Manqal salatı
3 Əriştədən bir ailənin 9 üzvü öldü
4 İsraildən Azərbaycana humanitar yardım
5 Burunda olan tükləri kəsmək olmaz...


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info