Pendirli göbələk
Tarix: 29.04.2020 | Saat: 12:55:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
400 qram göbələk (1 paket)
1 su st pendir (sürtgəcdən keçirilmiş)
2 y/q kərə yağı
duz, istiot

Hazırlanması:

Sobanı 180 dərəcədə isidin. Göbələkləri yuyub, saplarını çıxarın.
Göbələkləri qaba düzün, duz və istiotla dadlandırın.
Kərə yağını göbələklər arasında bölüşdürn. Əvvəlcədən isidilmiş sobada 10-15 dəqiqə bişirin.
Göbələkləri sobada çıxarıb üstlərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir qoyun.
Pendirlər əriyib qızaran qədər sobada yenidən bişirin. İsti-isti servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
29.05.2020
Badımcan sırdağı - VİDEO
26.05.2020
Qasımbəy yeməyi -VIDEO
20.05.2020
Qiyməli pendirli yemək resepti -VİDEO
15.05.2020
Qabırğa dolması
11.05.2020
Sarayın ləzzətləri: Yumurtalı çiy küftə

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Tural TAĞIYEV
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11532

1 Leyla Abdullayeva: Ermənistan beynəlxalq ictimaiyyətin diqqətini qanunsuz işğal və dinc əhalinin üzləşdiyi etnik təmizləmə faktlarından yayındırmağa çalışır
2 Prezident İlham Əliyev və birinci xanım Mehriban Əliyeva Şamaxıda Pirsaat Baba ziyarətgahında olubla
3 Qasımbəy yeməyi -VIDEO
4 “Azərbaycanda daxili turizmin 2025-ci ilə qədər inkişaf perspektivləri”
5 Azərbaycan filminə ABŞ-dan sponsorluq təklifi gəldi -VIDEO


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info