Narşərab salatı
Tarix: 18.10.2020 | Saat: 15:16:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
Qırmızı pomidor - 2 ədəd
Qoz - 2 y.q.
Soğan - 1 ədəd
Narşərab - 2 ç.q.
Zeytun yağı - 1 y.q.
Sumax - 1 y.q.
Duz, istiot - çimdik


Hazırlanması:
Pomidorları yuyun, qurulayın və kiçik doğrayın. Soğanı yuyun və yarım üzük şəklində kəsin. Qozları xırdalayın. Öz zövqünüzə görə zeytun yağı əlavə edin, duzlayın, istiotlayın, narşərab əlavə edin. Sumax tökün. Salatı 15 dəqiqə saxlayın ki, sous və ədviyyələri canına çəksin.

Qozun tərkibində A, B1, B2, B6, B12, E, C, K, PP vitaminləri, Omeqa-3; amino və doymamış yağ turşuları, makro və mikroelementlər - fosfor, kalium, maqnezium, natrium, kalsium, sink, manqan və dəmir var.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.11.2020
“Ezo gəlin” şorbası necə bişirilir?
15.11.2020
Qarabağın sıxca sousunun hazırlanma qaydası – Videoresept
12.11.2020
Qarabağ kətəsi- VIDEO
04.11.2020
Xocavənd bölgəsinə xas olan dovğa
23.10.2020
Manqal salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11910

1 Что делали в Карабахе переселенцы из Ливана и Сирии?
2 “Qreçka“, yoxsa düyü – Hansını çox yeməlisiz?
3 Öküz ili bürclərə nə vəd edir?
4 Kinorejissor Rasim Ocaqovun xatirəsi anılıb
5 Azərbaycan dilinin yeni Orfoqrafiya lüğətinə iki mindən çox söz əlavə edilib


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info