Yerkökü kotleti
Tarix: 16.07.2014 | Saat: 00:32:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 kq yerkökü
120-150 ml su
1 yumurta
1-2 x.q. mannı yarması və ya un
1 ç.q. şəkər tozu
1 çimdik duz
qızartmaq üçün bitki yağı


Yerkökünü təmizləyib sürtgəcin xırda gözündən keçirin.
Yerkökünü tavaya tökün, duz, şəkər tozu və su əlavə edin, arada qarışdıraraq vam odda suyunu çəkənədək bişirin.
Bir ləyənə töküb soyudun.
Yumurta, mannı (və ya un) əlavə edib qarışdırın. Kotletlər tutun.
Qızdırılmış yağda hər üzünü 2-3 dəqiqə qızardın.
Ürəyiniz istəsə, üzərinə şəkər pudrası səpə, bal tökə bilərsiniz.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.02.2020
Sarayın ləzzətləri: kabuni plovu
22.02.2020
Avar Xəngəli – beləsini hələ görməmişdiniz-VIDEO
19.02.2020
‘Kırma tavuk’’ kababı
12.02.2020
Sarayın ləzzətləri: mutancana
11.02.2020
İlan balığından kabab- VİDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11456

1 Tural İsmayılov: “İtaliya Azərbaycanın ərazi bütövlüyünü, münaqişənin ədalətli və beynəlxalq hüquq əsasında həllini dəstəkləyir”
2 Ağstafada Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü qeyd olunub
3 “Gənclərin vətənpərvər, savadlı, yüksək mənəvi dəyərlərə, tərbiyəyə malik olması dövlətin gələcəyi üçün önəmlidir”
4 Masallıda Xocalı soyqırımının 28-ci ildönümü anıldı
5 Azərbaycanın birinci xanımı Mehriban Əliyeva İtaliyanın Kuirinale Sarayı ilə tanış olub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info