Çiy börək
Tarix: 13.08.2014 | Saat: 22:30:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi (10 pay):

4 st. un
1 ç.q. duz
2 st. su


iç:
250 q qiymə
1 baş soğan
1 ç.q. duz
0,5 ç.q. qara istiot
0,5 st. su
qızartmaq üçün bitki yağı

Un, duz və suyu qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.
Soğanı xırdalayın, üzərinə qiymə, duz, istiot, su əlavə edib qarışdırın. Xəmirdən qoz böyüklükdə kündələr qoparıb 10 sm diametrində yayın. İçi ortasına qoyub kənarlarını birləşdirin. Qaynar yağda hər iki üzünü qızardın.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.10.2019
“Mercimekli köfte” – mərci kotleti necə hazırlanır?
11.10.2019
“Zeytinyağlı yaprak sarma” necə hazırlanır?
05.10.2019
“Çərkəz toyuğu“
30.09.2019
Toy şorbası (düğün çorbası) necə hazırlanır?
28.09.2019
Çiyələk cemi

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10923

1 Prezident: Gələn ilin büdcəsi həm sosial, həm investisiya yönümlü olmalıdır
2 Mitinqi yox, Türk Şurasının nailiyyətini təbliğ edin...
3 Vasim Məmmədəliyev vəfat edib
4 Gələn il əmək pensiyaları bir daha artırılacaq
5 “Xoşbəxtlikdən, Azərbaycanın qolu sayılmadı“


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info