Pendirli göbələk
Tarix: 05.11.2014 | Saat: 22:40:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
9-10 ədəd böyük göbələk
1 ədəd soğan
2 st qatıq və ya xama
150 q holland pendiri
Şüyüd
Zövqə görə duz

Hazırlanması:
Göbələklərin ayaqcıqları çıxarılır. Ancaq papaqları qalır.
Ayaqcıqlarını və soğanı birlikdə yağda qızardırıq.
Sonra soyudaraq üzərinə xırda doğranmış şüyüt, duz və xama əlavə edib qarışdırırıq.
Bu qarışıqla göbələklərin içi doldurulur və üzərinə rəndədən keçirilmiş pendir əlavə edilir.
Sonra isə 200 dərəcəli sobada 20 dəqiqə bişiririk.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost
01.09.2019
Göbələk supu
23.08.2019
Pendirli kotlet

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10887

1 Prezident İlham Əliyev AŞPA-nın prezidentini qəbul edib
2 Daxili İşlər nazirindən yeni təyinat
3 Prezident Bakı Metropoliteninin “Xətai” stansiyasında görülən işlərlə tanış olub
4 Masallı rayonunun Çaxırlı ərazisinin Kəlbəhüseynli kəndində səyyar görüş
5 5 mindən artıq müəllimin maaşı 1000 manatı ötüb


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info