Pendirli göbələk
Tarix: 05.11.2014 | Saat: 22:40:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
9-10 ədəd böyük göbələk
1 ədəd soğan
2 st qatıq və ya xama
150 q holland pendiri
Şüyüd
Zövqə görə duz

Hazırlanması:
Göbələklərin ayaqcıqları çıxarılır. Ancaq papaqları qalır.
Ayaqcıqlarını və soğanı birlikdə yağda qızardırıq.
Sonra soyudaraq üzərinə xırda doğranmış şüyüt, duz və xama əlavə edib qarışdırırıq.
Bu qarışıqla göbələklərin içi doldurulur və üzərinə rəndədən keçirilmiş pendir əlavə edilir.
Sonra isə 200 dərəcəli sobada 20 dəqiqə bişiririk.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
17.09.2020
Ətli dovğa
11.09.2020
Ev şəraitində Xan kababı-VIDEO
05.09.2020
Corat qutabı-VIDEO
28.08.2020
Öz buğunda bişirilmiş kütüm
23.08.2020
Badımcan dolması, amma Lənkəran sayağı – VIDEO

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11600

1 Aparıcı dovşanlarına malikanə tikdirib-VIDEO
2 6500-dən çox şəxsin əsassız əlillik təyinatı ləğv edilib
3 Masallıda “Bu günün gəncləri sabahın qurucularıdır ” mövzusunda onlayn videokonfrans keçirilib
4 Azərbaycan-Özbəkistan arasında xalq simli musiqi alətləri ifaçılarının ilk onlayn – müsabiqəsi
5 “Məhəbbət əfsanəsi” və ya əfsanəyə dönmüş ömür


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info