Pendirli kotlet və kartof kotleti
Tarix: 10.12.2014 | Saat: 21:45:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
Kartof kotleti üçün:
1 kq kartof
2 yumurta
2-3 x.q xama
0,5 st. un
Duz, istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə kartof soyulur, yuyulur ət maşınından keçirilir və yumurta əlavə edilir.
Sonra xama, duz, istiot əlavə edirik.
Un əlavə edib qarışdırırıq.
Sonra qaşıqla tavaya qoyub yağda qızardırıq.

Pendirli kotlet üçün:
300-400 qr farş
1 yumurta
Bir az göyərti
1 baş soğan
Duz, istiot

Hazırlanması:
Farşa soğan, göyərti, yumurta, duz, istiot əlavə edib qarışdırırıq.
Pendiri hazır farşın içinə qoyub, kotlet kimi düzəldib, yağda qızardırıq.
Kotletlərimiz hazırdır.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.11.2020
“Ezo gəlin” şorbası necə bişirilir?
15.11.2020
Qarabağın sıxca sousunun hazırlanma qaydası – Videoresept
12.11.2020
Qarabağ kətəsi- VIDEO
04.11.2020
Xocavənd bölgəsinə xas olan dovğa
23.10.2020
Manqal salatı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Tural RASİMOĞLU
Anar MİRİYEV
Ağasəf Babayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11910

1 “İncəsənət videomühazirələri” adlı yeni layihəyə başlanılıb
2 Что делали в Карабахе переселенцы из Ливана и Сирии?
3 “Qreçka“, yoxsa düyü – Hansını çox yeməlisiz?
4 Öküz ili bürclərə nə vəd edir?
5 Kinorejissor Rasim Ocaqovun xatirəsi anılıb


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info