Pendirli kotlet və kartof kotleti
Tarix: 10.12.2014 | Saat: 21:45:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
Kartof kotleti üçün:
1 kq kartof
2 yumurta
2-3 x.q xama
0,5 st. un
Duz, istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə kartof soyulur, yuyulur ət maşınından keçirilir və yumurta əlavə edilir.
Sonra xama, duz, istiot əlavə edirik.
Un əlavə edib qarışdırırıq.
Sonra qaşıqla tavaya qoyub yağda qızardırıq.

Pendirli kotlet üçün:
300-400 qr farş
1 yumurta
Bir az göyərti
1 baş soğan
Duz, istiot

Hazırlanması:
Farşa soğan, göyərti, yumurta, duz, istiot əlavə edib qarışdırırıq.
Pendiri hazır farşın içinə qoyub, kotlet kimi düzəldib, yağda qızardırıq.
Kotletlərimiz hazırdır.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.11.2019
‘‘İmam bayıldı’’ yemәyi necә hazırlanır?
08.11.2019
“Su böreyi” necə hazırlanır?
07.11.2019
Adana kababı necə hazırlanır?
03.11.2019
Qaraciyər paştetinin hazırlanması
01.11.2019
Naxçıvan mətbəxi - Qatıq aşı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10943

1 Prezident icra başçılarını qəbul edib: “Elə işləməlisiniz ki, xalq sizdən razı olsun”
2 Bölgə müəllimləri yeni layihələr reallaşdırırlar
3 Bakıda rusiyalı şairə Yekaterina Xlebnikovanın ilk dəfə yaradıcılıq gecəsi keçirilib
4 Masallının Əmirtürbə kəndində şəhid Səfərəli Alışovun adı əbədiləşdirilib
5 Prof. Aziz Sancar’dan Özbekistan’a çikarma: Hayalim Türk Birliğini görmek


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info