Kakoslu peçenye
Tarix: 10.10.2015 | Saat: 01:31:00 | E-mail | Çapa göndər


Terkibi:
60 eded üçün
200 q kere yağı ve ya marqarin
200 q şeker tozu
3 yumurta
200 q kakos yonqarı ( ağ ve ya rengli)
2 ç.q qabartma tozu
300-350 q un

Hazırlanma qaydası:
yağı şeker tozuyla qarışdırın.yumurta elave edib çalın.kakos yonqarını elave edib yaxşıca qarışdırın.qabartma tozu ve un elave edib çox da berk olmayan xemir yoğurun.sininin içine perqament döşeyin ve yaxud yağlayın.xemirden xırda kündeler tutun.onları siniye düzün 180 derecede qızdırılmış sobada 15-20 deqiqe bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
17.09.2019
Quzu ətli səbzəli güvəc necә hazırlanır?
11.09.2019
``Çoban salatı`` necә hazırlanır?
06.09.2019
Kartoflu tost
01.09.2019
Göbələk supu
23.08.2019
Pendirli kotlet

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10887

1 Prezident İlham Əliyev AŞPA-nın prezidentini qəbul edib
2 Daxili İşlər nazirindən yeni təyinat
3 В Великобритании перешли на систему образования СССР
4 Prezident Bakı Metropoliteninin “Xətai” stansiyasında görülən işlərlə tanış olub
5 Masallı rayonunun Çaxırlı ərazisinin Kəlbəhüseynli kəndində səyyar görüş


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info