Pörtləmə
Tarix: 17.12.2015 | Saat: 00:47:00 | E-mail | Çapa göndər


Ərzaqlar:
3 kq ət
5 baş soğan
kəklikotu
su
duz
istiot.

Hazırlanması:
Əvvəlcə ətləri iri parçalara bölüb qazana əlavə edib üzərinə su töküb bişiririk, hazır olduqdan sonra suyunu süzüb soğanı xırda-xırda doğrayıb əlavə edib duz, istiot və kəklikotu vurub, tam bişənə kimi qaynadırıq.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.11.2019
“Su böreyi” necə hazırlanır?
07.11.2019
Adana kababı necə hazırlanır?
03.11.2019
Qaraciyər paştetinin hazırlanması
01.11.2019
Naxçıvan mətbəxi - Qatıq aşı
29.10.2019
Məşhur Ordubad qayğanağı

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10942

1 Prezident icra başçılarını qəbul edib: “Elə işləməlisiniz ki, xalq sizdən razı olsun”
2 Prezidentdən Bayraq Günü paylaşımı - Video
3 “Türkiyə qəzetlərində və xəbərlərdə Azərbaycan alimləri təriflənir”
4 Cəlil Məmmədquluzadənin “Seçilmiş əsərləri” Bolqarıstanda çap olunub
5 238 nəfər daxili işlər orqanlarında xidmətə qəbul olunub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info