Balıq pulcuğunun inanılmaz faydası
Tarix: 25.01.2016 | Saat: 14:32:00 | E-mail | Çapa göndər


Balığın insan orqanizminin sağlamlığı üçün önəmindən danışmağa ehtiyac yoxdur. Hər kəs bu dəniz canlısının sağlamlığa xeyrini az-çox bilir. Bəs, balıq bişirərkən təmizlədiyimiz pulcuqların da xeyrinin olduğunu bilirdinizmi?
“Haber7.com” xəbər verir ki, yaponiyalı alim Kohei Kihara balığın pulcuğunun şəfa qaynağı olduğunu söyləyib. Yaponların yemək bişirərkən balığın bütün hissələrini istifadə etdiklərini vurğulayan K.Kihara deyib: “Balığın üzərindəki pulcuq çox qiymətlidir. Tərkibində bol kalsium və fosfat var. Bu isə oynaqlara çox xeyirdi, dərmanı əvəz edir. Bir sözlə, balıq pulcuğu yaşlı insanların oynaq ağrılarının şəfasıdır. Biz yaponlar adətən pulcuqları toz halına gətiririk və su ilə qarışdırıb içirik. Həmçinin ondan hazırlanan maskalar üzü də yumşaq saxlayır”.
Təhminə




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.01.2020
Öpüşürərək görüşməyi tərgidin!
22.01.2020
Arının ölüsü də insan üçün xeyirlidir
21.01.2020
Bioloji Təbabət muzeyinin açılışı olub
21.01.2020
Soyuqdəymə zamanı qızdırma 3-4 gündən çox düşmürsə...
19.01.2020
Yaddaşı gücləndirmək üçün bunları yeyin!

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Ağasəf Babayev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 11436

1 Azərbaycanda yalnız sertifikat alanlar bələdçi kimi fəaliyyət göstərə biləcəklər
2 Türkiyə mətbəxindən “ Arnavut plovu“ -VIDEO
3 Batumidə Qanlı Yanvar şəhidlərinin xatirəsi anılıb
4 20 Yanvar münasibətilə Koreyada 400 nəfər imkansız insana yemək paylanılıb
5 “Sovetski“də söküntü işləri dayandırılıdı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info