Balqabaq piroqu
Tarix: 06.12.2016 | Saat: 20:46:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
3 kq balqabaq
1 kq şəkər tozu
300 q üyüdülmüş fındıq
1 paket peçenye (Petit Beurre)
1 paket krem-şanti
1 st. soyuq süd

Balqabağı böyük tavanın içinə düzüb üzərinə şəkər tozu səpin. Vam odda yumşalanadək bişirib əzin.
Üyüdülmüş fındıq əlavə edib qarışdırın, 3 yerə ayırın.
Orta böyüklükdə siniyə lay-lay əvvəl balqabağını döşəyib üzərinə peçenyeni düzün (3 qat balqabaq və 3 qat peçenye).
Krem-şantini soyuq südlə çalın, piroqun üzərinə bərabər yayın.
Soyuducuda azı iki saat saxlayandan sonra doğrayaraq süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
24.02.2017
“Şuxi“ salatı
21.02.2017
Mannı ilə göbələk şorbası
17.02.2017
Küftəli Ərzurum şorbası
16.02.2017
Kartoflu sulu küftə
13.02.2017
Kokoslu boranı keksi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Azər Allahverdiyev
Aydan Abdullayeva
Pərviz Məmmədov
Səbinə Novruzzadə
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 5553

1 “Gənclərimiz artıq boş vaxtlarından səmərəli yararlanmağı bacarırlar”
2 Mehriban Əliyeva Azərbaycanın Birinci vitse-prezidenti təyin edilib
3 Sözün bədii və poetik ifadəsi bitmir
4 “Azərbaycan Cocuq Mərcanlını bərpa etməklə işğalçı Ermənistana nümunə göstərəcək”
5 Ad gününə dörd gün qalmışdı
24.02 19:50 “Şuxi“ salatı
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info