Balqabaq piroqu
Tarix: 06.12.2016 | Saat: 20:46:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
3 kq balqabaq
1 kq şəkər tozu
300 q üyüdülmüş fındıq
1 paket peçenye (Petit Beurre)
1 paket krem-şanti
1 st. soyuq süd

Balqabağı böyük tavanın içinə düzüb üzərinə şəkər tozu səpin. Vam odda yumşalanadək bişirib əzin.
Üyüdülmüş fındıq əlavə edib qarışdırın, 3 yerə ayırın.
Orta böyüklükdə siniyə lay-lay əvvəl balqabağını döşəyib üzərinə peçenyeni düzün (3 qat balqabaq və 3 qat peçenye).
Krem-şantini soyuq südlə çalın, piroqun üzərinə bərabər yayın.
Soyuducuda azı iki saat saxlayandan sonra doğrayaraq süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
28.03.2017
Ətli-tərəvəzli göbələk
18.03.2017
Şəkərbura
14.03.2017
Düyü salatı
13.03.2017
Qədim Gəncə şirniyyatı – Zilviyə
10.03.2017
Fındıqlı-şokoladlı peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fikrət Yusifov
Aytən
Şəfa Qurbanova
Azər Allahverdiyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 5959

1 Azərbaycan-İsrail əlaqələrinə həsr olunmuş seminar keçirilib
2 Sankt-Petrbruqda keçirilən festivalda Azərbaycan mətbəxi təqdim olunub
3 Cocuq Mərcanlıya çəkilən avtomobil yolunun tikintisi yekunlaşır
4 Küveytdə Azərbaycan mədəniyyəti nümayiş olunub
5 İkinci “Fizika və lirika” konfransı keçirilib
28.03 12:41 Neft bahalaşır
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info