Balqabaq piroqu
Tarix: 06.12.2016 | Saat: 20:46:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
3 kq balqabaq
1 kq şəkər tozu
300 q üyüdülmüş fındıq
1 paket peçenye (Petit Beurre)
1 paket krem-şanti
1 st. soyuq süd

Balqabağı böyük tavanın içinə düzüb üzərinə şəkər tozu səpin. Vam odda yumşalanadək bişirib əzin.
Üyüdülmüş fındıq əlavə edib qarışdırın, 3 yerə ayırın.
Orta böyüklükdə siniyə lay-lay əvvəl balqabağını döşəyib üzərinə peçenyeni düzün (3 qat balqabaq və 3 qat peçenye).
Krem-şantini soyuq südlə çalın, piroqun üzərinə bərabər yayın.
Soyuducuda azı iki saat saxlayandan sonra doğrayaraq süfrəyə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.01.2017
Lobya bozbaşı
13.01.2017
“Fransız“ kotletləri
10.01.2017
Ədviyyatlı pendir
30.12.2016
Maş çöçəsi (Naxçıvan mətbəxi)
23.12.2016
Ballı-limonlu tərəvəz salatı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Pərviz Məmmədov
Səbinə Novruzzadə
Tural Tağıyev
Sara ƏLİYEVA
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 5217

1 “Kəşfim laboratoriyamız və fakültəmiz üçün yüksək uğur kimi qiymətləndirildi”
2 Ər-Riyad xəstəxanasında çalışan azərbaycanlı həkim: “Bir gün Azərbaycana qayıdıb uşaq cərrahiyyəsini inkişaf etdirmək istəyirəm”
3 Hollandiyada 20 Yanvar şəhidlərinə həsr olunan açıq dərs keçirilib
4 Astanada 20 Yanvarla bağlı fotosərgi keçirilib
5 Yapon məktəblilərindən məktublar
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info