Ballı-limonlu tərəvəz salatı
Tarix: 23.12.2016 | Saat: 16:37:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
3 xiyar
2 yaşıl alma
100 q kahı
100 q cəfəri
2-3 ç.q. bal
0,5 limonun şirəsi
80 q araxis (yaxud küncüt)
duz
istiot
bitki yağı

Xiyarla almaları yuyub qurulayın. Almanın cecəyini çıxarın. Sonra koreya üsulu yerkökü üçün olan sürtgəcdən alma ilə xiyarı keçirin.
Almaların üzərinə azca limon şirəsi səpin, xiyarla qarışdırın.
Kahı yarpaqlarını yuyun, suyu çəkiləndən sonra əlinizlə parçalara ayırın. Göyərtini xırda doğrayın.
Balı limon şirəsində əriyənəcən qarışdırın.
Cəfəri ilə kahını duzlayıb-istiotlayın, üzərinə sousu töküb qarışdırın.
Qaba kahı ilə göyərti qarışığını, üzərinə alma ilə xiyarı qoyun. Azca istiot vurun, üzərinə sevdiyiniz bitki yağını gəzdirin, araxis (yaxud qoz), küncüt, yaxud limon sedrası səpin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.02.2018
Bananlı sevgi tortu
14.02.2018
Narlı, şokoladlı tort
10.02.2018
Toyuq dolması
09.02.2018
Azərbaycana dadlı səyahət: Şamaxı, Qusar və Masallı kulinariyası
08.02.2018
Yaşıl şorba

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Aysel İbrahimova
Rəhim Həsənov
Tural Tağıyev
Zülfiyyə Vəliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8467

1 “Qarabağ həqiqətlərinin Belçikada tanınması üçün yerli mətbuatın gücündən istifadə edirik”
2 “Gənclər təkcə təhsilə deyil, ictimai işlərə də zaman ayırmalıdırlar”
3 Xocalı soyqırımı ilə bağlı Türkiyədə bir sıra tədbirlər keçiriləcək
4 «ArmenianReport»: ”Yaxın vaxtlarda Ermənistanın dövlət borcu 7 milyard dolları ötəcək”
5 SOCAR ötən il beynəlxalq ticarət həcmini 2 dəfədən çox artırıb


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info