Ballı-limonlu tərəvəz salatı
Tarix: 23.12.2016 | Saat: 16:37:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
3 xiyar
2 yaşıl alma
100 q kahı
100 q cəfəri
2-3 ç.q. bal
0,5 limonun şirəsi
80 q araxis (yaxud küncüt)
duz
istiot
bitki yağı

Xiyarla almaları yuyub qurulayın. Almanın cecəyini çıxarın. Sonra koreya üsulu yerkökü üçün olan sürtgəcdən alma ilə xiyarı keçirin.
Almaların üzərinə azca limon şirəsi səpin, xiyarla qarışdırın.
Kahı yarpaqlarını yuyun, suyu çəkiləndən sonra əlinizlə parçalara ayırın. Göyərtini xırda doğrayın.
Balı limon şirəsində əriyənəcən qarışdırın.
Cəfəri ilə kahını duzlayıb-istiotlayın, üzərinə sousu töküb qarışdırın.
Qaba kahı ilə göyərti qarışığını, üzərinə alma ilə xiyarı qoyun. Azca istiot vurun, üzərinə sevdiyiniz bitki yağını gəzdirin, araxis (yaxud qoz), küncüt, yaxud limon sedrası səpin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.08.2017
Şokoladlı keks
11.08.2017
Stəkanda keks
09.08.2017
Limon mürəbbəsi
07.08.2017
Portağallı keks
03.08.2017
Kəsmikli bulka

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Elsevər Məmmədov
Cavadxan QASIMOV
Nigar Abdullayeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7143

1 Gürcüstandakı gənclərimiz film çəkiblər
2 Ən gənc professor Prezidentə təşəkkür ünvanladı
3 “Əcnəbilərə əvvəlcə mədəniyyətimiz tanıdılmalı, sonra Qarabağ həqiqətləri təbliğ edilməlidir”
4 Mədəniyyət obyektlərinin tikintisinə vəsait ayrıldı
5 Gənclərimiz Azərbaycanın Mərakeş Krallığındakı səfirliyində olublar
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info