İtalyansayağı balıq şorbası
Tarix: 25.01.2017 | Saat: 00:57:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi (8 pay):

1 kq paltus filesi
1 qırmızı bolqar bibəri
1 baş soğan
3 budaq kərəviz
3 diş sarımsaq
3 x.q. zeytun yağı
1 st. tomat şirəsi
0.5 st. alma şirəsi
800 q pomidor konservi (qabıqsız)
2 x.q. xırda doğranmış cəfəri
0.5 x.q. duz
0.5 ç.q. qurudulmuş reyhan
1/8 ç.q. qurudulmuş kəklikotu
1/8 ç.q. qara istiot
Xırda doğranmış bibər, kərəviz, soğan və sarımsağı yağda yumşalınca qovurun.
Tomat şirəsi, alma şirəsi, xırdalanmış pomidor və ədviyyatı əlavə edib 30 dəqiqə qapağı bağlı olaraq bişirin.
Balığı əlavə edib hazır olunca, təxminən yarım saat bişirin. Duz-istiot vurun. Üzərinə doğranmış cəfəri səpin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.07.2019
Göbələk supu
11.07.2019
Pendirlə kartof kotletləri
05.07.2019
İçi göbələklə doldurulmuş toyuq
04.07.2019
Tənbəl kələm dolması
02.07.2019
Evdə pizza hazırlamağın sadə üsulu

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Anar MİRİYEV
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10835

1 “4-cü qrupa hazırlaşan hər bir abituriyentin arzusu həkim olmaqdır”
2 Pirdovus Abakarova: “İmtahan suallarının asan və ya çətin olması abituriyentin hazırlıq səviyyəsindən asılıdır”
3 ADPU-nun tələbəsi Nərmin Qəhrəmanlı: “Mənim üçün “könüllü” olmaq iş, komanda ilə işləmək təcrübəsi, dostluq, yeni mühit deməkdir”
4 Dünya brendi olmağı hədəfləyən azərbaycanlı gənc
5 “Ali Radada Azərbaycanpərəst deputatların olması bizim gələcək fəaliyyətimizə müsbət təsir edəcək”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info