Toyuqlu balqabaq
Tarix: 19.04.2017 | Saat: 12:25:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 ədəd balqabaq
300 qram toyuq əti
40 qram kərə yağı
1 ədəd soğan
1-2 stəkan düyü
Alma, kişmiş, gavalı, quru ərik (hərəsindən 50 qram)

Hazırlanması:
Balqabağın başını kəsin. İçini təmizləyin. Toyuq ətini doğrayın. Yağda qızılı rəngə çalana kimi qızardın. Soğanı xırda doğrayın və qızardın. Düyünü suda bişirib süzün. Sonra balqabağın içərisinə doyun. Üzərinə qızarmış ətləri düzün. Ətində üzərinə doğranılmış meyvəni ( alma, gavalı, quru ərik, kişmiş). Ən üstə 1 kubik kərə yağı qoyun. Balqabağın öz qapağını başına qoyun. Balqabağın üzərini yağlayın. Yaxşıca qızdırılmış sobaya qoyun. 2-3 saata bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
25.04.2018
Limonlu peçenye
13.04.2018
Üçqulaq paxlava
12.04.2018
Yaş keks
01.04.2018
Bananlı rulet
25.03.2018
Şəkərsiz peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Elşad QOCA
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9096

1 Yaponiyada Azərbaycan məhsullarına böyük maraq var
2 TADF erməni hərbçilərinin təmas xəttində törətdiyi təxribatı pisləyib
3 Ermənistanın ifşası üçün növbəti geopolitik həmlə...
4 Rusiyalı və Azərbaycanlı Tarixçilərin Assosiasiyası yaradılacaq
5 Fuad Muradov xaricdəki azərbaycanlılara müraciət edib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info