Toyuqlu balqabaq
Tarix: 19.04.2017 | Saat: 12:25:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 ədəd balqabaq
300 qram toyuq əti
40 qram kərə yağı
1 ədəd soğan
1-2 stəkan düyü
Alma, kişmiş, gavalı, quru ərik (hərəsindən 50 qram)

Hazırlanması:
Balqabağın başını kəsin. İçini təmizləyin. Toyuq ətini doğrayın. Yağda qızılı rəngə çalana kimi qızardın. Soğanı xırda doğrayın və qızardın. Düyünü suda bişirib süzün. Sonra balqabağın içərisinə doyun. Üzərinə qızarmış ətləri düzün. Ətində üzərinə doğranılmış meyvəni ( alma, gavalı, quru ərik, kişmiş). Ən üstə 1 kubik kərə yağı qoyun. Balqabağın öz qapağını başına qoyun. Balqabağın üzərini yağlayın. Yaxşıca qızdırılmış sobaya qoyun. 2-3 saata bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.10.2017
Cız-bız
17.10.2017
Rizə küftə
11.10.2017
“Quş yuvası“ peçenyesi
09.10.2017
Girs (Şəkisayağı Gürzə)
03.10.2017
Çuğundur ruletinin hazırlanması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Ilkin Mustafayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Elsevər Məmmədov
Cavadxan QASIMOV
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7516

1 Özbəkistanda yaşayan azərbaycanlı güləşçi 3-cü dəfə dünya çempionu olub
2 Yeni ictimai birlik fəaliyyətə başlayıb
3 Bakıda “Rənglərin qardaşlığı” adlı layihə həyata keçiriləcək
4 “Həyat 50 yaşdan sonra başlayır”
5 “Azərbaycan nigeriyalılar üçün çox cazibədar ölkədir”
19.10 12:27 Cız-bız
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info