Toyuqlu balqabaq
Tarix: 19.04.2017 | Saat: 12:25:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 ədəd balqabaq
300 qram toyuq əti
40 qram kərə yağı
1 ədəd soğan
1-2 stəkan düyü
Alma, kişmiş, gavalı, quru ərik (hərəsindən 50 qram)

Hazırlanması:
Balqabağın başını kəsin. İçini təmizləyin. Toyuq ətini doğrayın. Yağda qızılı rəngə çalana kimi qızardın. Soğanı xırda doğrayın və qızardın. Düyünü suda bişirib süzün. Sonra balqabağın içərisinə doyun. Üzərinə qızarmış ətləri düzün. Ətində üzərinə doğranılmış meyvəni ( alma, gavalı, quru ərik, kişmiş). Ən üstə 1 kubik kərə yağı qoyun. Balqabağın öz qapağını başına qoyun. Balqabağın üzərini yağlayın. Yaxşıca qızdırılmış sobaya qoyun. 2-3 saata bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
26.04.2017
Göbələkli toyuq budu
24.04.2017
Toyuq ləvəngisi
21.04.2017
Fərqli səhər yeməyi
11.04.2017
Sulu xəngəl
03.04.2017
Ananaslı ət

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mahmud Əyyub
Elsevər Məmmədov
Rauf Qərib Alagöz
Aysel İbrahimova
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 6269

1 Biznesmen diaspor üzvlərindən təkliflər var
2 Albert Aqarunovun xatirəsinə həsr olunan Karate–Do üzrə çempionat keçirilib
3 ABŞ-dakı azərbaycanlı şagird yaşlı diaspor üzvlərinə çağırış etdi
4 İctimai səhiyyə üzrə bakalavr təhsili alan ilk azərbaycanlı
5 “Rumıniyada ermənilərin bizim əleyhimizə hansısa ciddi işlər görməsinə şərait yaradılmayıb”
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info