Toyuqlu balqabaq
Tarix: 19.04.2017 | Saat: 12:25:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 ədəd balqabaq
300 qram toyuq əti
40 qram kərə yağı
1 ədəd soğan
1-2 stəkan düyü
Alma, kişmiş, gavalı, quru ərik (hərəsindən 50 qram)

Hazırlanması:
Balqabağın başını kəsin. İçini təmizləyin. Toyuq ətini doğrayın. Yağda qızılı rəngə çalana kimi qızardın. Soğanı xırda doğrayın və qızardın. Düyünü suda bişirib süzün. Sonra balqabağın içərisinə doyun. Üzərinə qızarmış ətləri düzün. Ətində üzərinə doğranılmış meyvəni ( alma, gavalı, quru ərik, kişmiş). Ən üstə 1 kubik kərə yağı qoyun. Balqabağın öz qapağını başına qoyun. Balqabağın üzərini yağlayın. Yaxşıca qızdırılmış sobaya qoyun. 2-3 saata bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.12.2017
Südlü makaron
01.12.2017
Darçınlı peçenye
29.11.2017
Pomidorlu yaşıl mərcimək şorbası
24.11.2017
Almalı piroqun
19.11.2017
“Quş yuvası“ peçenyesi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elşad QOCA
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7909

1 100 ilin Çağdaş Parlamenti
2 Müəllimlər işə dəvət olunur
3 Fərhad Quliyev: “Çox təəssüf ki, yeni tədqiqatlar dərs vəsaitlərində öz əksini tapmır” (Davamı)
4 Ramiz Mehdiyev Mikayıl Cabbarovu kollektivə təqdim edib
5 Quba “ASAN həyat” kompleksinin açılışı olub


12.12 13:02 Neft bahalaşıb
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info