Toyuqlu balqabaq
Tarix: 19.04.2017 | Saat: 12:25:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 ədəd balqabaq
300 qram toyuq əti
40 qram kərə yağı
1 ədəd soğan
1-2 stəkan düyü
Alma, kişmiş, gavalı, quru ərik (hərəsindən 50 qram)

Hazırlanması:
Balqabağın başını kəsin. İçini təmizləyin. Toyuq ətini doğrayın. Yağda qızılı rəngə çalana kimi qızardın. Soğanı xırda doğrayın və qızardın. Düyünü suda bişirib süzün. Sonra balqabağın içərisinə doyun. Üzərinə qızarmış ətləri düzün. Ətində üzərinə doğranılmış meyvəni ( alma, gavalı, quru ərik, kişmiş). Ən üstə 1 kubik kərə yağı qoyun. Balqabağın öz qapağını başına qoyun. Balqabağın üzərini yağlayın. Yaxşıca qızdırılmış sobaya qoyun. 2-3 saata bişirin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
22.05.2017
Lahmacun
19.05.2017
İspanaqlı pomidor dolması
16.05.2017
Şokoladlı tort
10.05.2017
Kökəltməyən salat
02.05.2017
Ezo gəlin şorbası

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Flora Ələsgərova
Psixoloq Fərqanə Mehmanqızı
Mahmud Əyyub
Elsevər Məmmədov
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 6510

1 İzmirdəki azərbaycanlıların qüruru olan Kamal Alganer çempion olub
2 Diaspor üzvü “İgidlik və Cəsarət” Ordeni ilə təltif olunub
3 Jurnalistlərə mənzillərin verilməsinin qaydaları və şərtləri açıqlanıb
4 “Azərbaycan IV İslam Həmrəyliyi Oyunlarına məsuliyyətlə hazırlaşıb”
5 “Niderlandlı iş adamlarının ölkəmizə sərmayə yatırmaq istəkləri var ”
22.05 19:56 Lahmacun
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info