Portağallı keks
Tarix: 07.08.2017 | Saat: 12:10:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olan ərzaqlar:3 yumurta
,1 stəkan şəkər tozu,100 qr yağ,1 stəkan qatıq,yarım armudu stəkan qoz və ya fındıq ləpəsi,vanil,qabartma tozu və ya soda,1 portağal qabığı rəndəsi, 200-250 qr un.
Hazırlanma qaydası: yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə çalırsan üzərinə qalan ərzaqları əlavə edib qarışdırırsan.Öncədən isidilmiş sobada 160-170 dərəcədə bişirsən.Tam bişməsini bilmək üçün kibriti keksa batırmaq lazımdı,əgər kibritdə yapışqan xəmir qalmadısa keksımız hazırdı.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
22.09.2017
Badamlı peçenye
18.09.2017
Ispanaqlı yumurta
14.09.2017
“Ağlayan tort“
11.09.2017
Gül kələmli tabbouleh
05.09.2017
Şaftalı cemi

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Elsevər Məmmədov
Cavadxan QASIMOV
Nigar Abdullayeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7345

1 “İngiltərənin parlament üzvlərinin Dağlıq Qarabağ münaqişə ilə bağlı məlumatları var”
2 Xarəzm və Xivə əhalisinin ləhcəsi Azərbaycan dilinə çox yaxındır
3 Özbək səmimiliyi: “Siz qəzetə yazın, bizsə qəlbimizə yazırıq”
4 Prezident BMT-də Ermənistanı "işğalçı" adlandırdı
5 Sumqayıtda SOCAR-ın bir sıra obyektləri istifadəyə verilib
22.09 20:10 Badamlı peçenye
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info