Portağallı keks
Tarix: 07.08.2017 | Saat: 12:10:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olan ərzaqlar:3 yumurta
,1 stəkan şəkər tozu,100 qr yağ,1 stəkan qatıq,yarım armudu stəkan qoz və ya fındıq ləpəsi,vanil,qabartma tozu və ya soda,1 portağal qabığı rəndəsi, 200-250 qr un.
Hazırlanma qaydası: yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə çalırsan üzərinə qalan ərzaqları əlavə edib qarışdırırsan.Öncədən isidilmiş sobada 160-170 dərəcədə bişirsən.Tam bişməsini bilmək üçün kibriti keksa batırmaq lazımdı,əgər kibritdə yapışqan xəmir qalmadısa keksımız hazırdı.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.05.2018
Tez hazırlanan şokoladlı desertlər
03.05.2018
Yaşıl çaylı peçenye
25.04.2018
Limonlu peçenye
13.04.2018
Üçqulaq paxlava
12.04.2018
Yaş keks

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Hüseyn Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Elşad QOCA
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9282

1 “İsveçdə keçiriləcək parlament seçkilərində bir neçə azərbaycanlının namizədliyi irəli sürülüb”
2 Fəxrəddin Quliyev: “Şəxsiyyət sənətdə böyük amildir”
3 Yaponiyada Azərbaycan məhsullarına böyük maraq var
4 Krasnoyarskda AXC-nin 100 illiyi ilə bağlı silsilə tədbirlər keçirilib
5 Eldar Aslanov : “Müəllim adına layiq olmayan şəxsə müəllim diplomu verməməliyik”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info