Portağallı keks
Tarix: 07.08.2017 | Saat: 12:10:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olan ərzaqlar:3 yumurta
,1 stəkan şəkər tozu,100 qr yağ,1 stəkan qatıq,yarım armudu stəkan qoz və ya fındıq ləpəsi,vanil,qabartma tozu və ya soda,1 portağal qabığı rəndəsi, 200-250 qr un.
Hazırlanma qaydası: yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə çalırsan üzərinə qalan ərzaqları əlavə edib qarışdırırsan.Öncədən isidilmiş sobada 160-170 dərəcədə bişirsən.Tam bişməsini bilmək üçün kibriti keksa batırmaq lazımdı,əgər kibritdə yapışqan xəmir qalmadısa keksımız hazırdı.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.11.2017
Göyərti ilə kəsmik qutabı
07.11.2017
Rəngli kartof salatı
31.10.2017
Almalı tost
27.10.2017
Umac
26.10.2017
Sucuq

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Ilkin Mustafayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7715

1 Birinci vitse-prezidentə yeni köməkçi təyin edilib
2 Rostovda məhv edilən pomidorlar ermənilərə yaman yer eləyib
3 “Ukraynanın 7 vilayətində Azərbaycan məktəbi açmışıq”
4 İşə qəbul üzrə növbəti müsabiqə  
5 Bakı Atatürk Liseyində Ali Devrimin xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info