Portağallı keks
Tarix: 07.08.2017 | Saat: 12:10:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olan ərzaqlar:3 yumurta
,1 stəkan şəkər tozu,100 qr yağ,1 stəkan qatıq,yarım armudu stəkan qoz və ya fındıq ləpəsi,vanil,qabartma tozu və ya soda,1 portağal qabığı rəndəsi, 200-250 qr un.
Hazırlanma qaydası: yumurta ilə şəkər tozunu mikserlə çalırsan üzərinə qalan ərzaqları əlavə edib qarışdırırsan.Öncədən isidilmiş sobada 160-170 dərəcədə bişirsən.Tam bişməsini bilmək üçün kibriti keksa batırmaq lazımdı,əgər kibritdə yapışqan xəmir qalmadısa keksımız hazırdı.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.01.2018
Kökəltməyən ispanaq salatı
08.01.2018
Balqabaqdan fərqli şirniyyat
31.12.2017
Göbələkli tava kababı
20.12.2017
Souslu makaron
15.12.2017
Heyva marmeladlı peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
İlkin Əsgər
Tural Tağıyev
Cavadxan QASIMOV
Zöhrə Əliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8222

1 “Müstəqillik tariximizlə bir daha qürur duyduq”
2 Orfoqrafiya qaydaları ilə bağlı təkliflərə əlavə
3 Musa Nəbioğlu: “Zəlimxan Yaqub sözünü zamana deməyə gəlmişdi”
4 Azərbaycanda və xaricdəki xanım QHT rəhbərlərinin ilk dəfə virtual görüşü olub
5 Yeni dünya nizamı: Rusiya və Çin ABŞ-a alternativ yaratmağa nail olub


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info