Kartofla dərinizi gözəlləşdirin
Tarix: 21.08.2017 | Saat: 16:15:00 | E-mail | Çapa göndər
Yay aylarında dəri gözəlliyinə rəng qatmaq istəyənlər kartof, limon və baldan hazırlanan məhsullardan istifadə edə bilərlər.
Milli.Az xəbər verir ki, bunlar üz dərisinə yaxşı təsir göstərir.
Kartof və limonda təsirli işıltı maddələri var. Bal da dərini nəmləndirməyə kömək edir. Dilimlənən kartofun üzərinə limon sıxaraq onu üz dərisində 15 dəqiqə saxladıqdan sonra yumaq lazımdır. Bu dərini işıltılı və cazibədar edir.
Zeytun yağı və süd qarışımı da təsirlidir. Bunun üçün bir kartofu rəndələmək, içərisinə bir yemək qaşığı zeytun yağı və süd əlavə etmək lazımdır.
Kartof dilimlərini üzə qoymaqla üzünüzdə olan sızanaqlardan da azad ola bilərsiniz.

Mahmud




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
20.09.2017
Əhalinin təmiz su ilə təminatı yaxşılaşdırılıb
20.09.2017
Yaşıllaşmış kartof zərərlidirmi?
20.09.2017
Ampeloterapiya üzümlə aparılan müalicə formasıdır
20.09.2017
Bakıda “Caspian Energy Transport Forum”u keçirilir
20.09.2017
BMT baş qərargahında ümumi müzakirələrin açılışı olub

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Elsevər Məmmədov
Cavadxan QASIMOV
Nigar Abdullayeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7320

1 “İngiltərənin parlament üzvlərinin Dağlıq Qarabağ münaqişə ilə bağlı məlumatları var”
2 Prezident təqaüdü alacaq tələbələrin adları məlum oldu
3 “Dünya azərbaycanlılarının palitrası” kitabının Daşkənddə təqdimatı keçirildi
4 “Azəri”, “Çıraq” və “Günəşli” yataqları üzrə yeni Sazişin imzalanması mərasimi keçirilib
5 Azərbaycanlı güləşçi Özbəkistanda çempion olub
20.09 12:51 Neft bahalaşır
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info