Qoyun içalat qovurması
Tarix: 23.08.2017 | Saat: 13:06:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
*qoyun qara ciyəri
*ağ ciyəri
*böyrək
*kartov
*soğan
*pomidor
*sarıkök
*duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ciyərləri və böyrəyi doğrayıb su əlavə edib qoyun qaynamağa,duzu da umutmayın.Ərpini yığın.Soğanı xırda formada doğrayıb qızardın.Bişmiş içalatı da soğanın üzərinə əlavə edib biraz qovurun,sonra kartovu,sonda isə pomidoru ,duz,istiot və sarıkök əlavə edin qovurun.İçalatı qaynatdığınız su biraz durulduqdan sonra azca sudan hazır qarışımın üzərinə əlavə edin və qapağını bağlayın hamızsı bişsin.Çox luğablı və dadlı alınır.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.09.2017
Ispanaqlı yumurta
14.09.2017
“Ağlayan tort“
11.09.2017
Gül kələmli tabbouleh
05.09.2017
Şaftalı cemi
30.08.2017
Qarpız kokteyli

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Elsevər Məmmədov
Cavadxan QASIMOV
Nigar Abdullayeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7320

1 “İngiltərənin parlament üzvlərinin Dağlıq Qarabağ münaqişə ilə bağlı məlumatları var”
2 Prezident təqaüdü alacaq tələbələrin adları məlum oldu
3 “Dünya azərbaycanlılarının palitrası” kitabının Daşkənddə təqdimatı keçirildi
4 “Azəri”, “Çıraq” və “Günəşli” yataqları üzrə yeni Sazişin imzalanması mərasimi keçirilib
5 Azərbaycanlı güləşçi Özbəkistanda çempion olub
20.09 12:51 Neft bahalaşır
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info