Qoyun içalat qovurması
Tarix: 23.08.2017 | Saat: 13:06:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
*qoyun qara ciyəri
*ağ ciyəri
*böyrək
*kartov
*soğan
*pomidor
*sarıkök
*duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ciyərləri və böyrəyi doğrayıb su əlavə edib qoyun qaynamağa,duzu da umutmayın.Ərpini yığın.Soğanı xırda formada doğrayıb qızardın.Bişmiş içalatı da soğanın üzərinə əlavə edib biraz qovurun,sonra kartovu,sonda isə pomidoru ,duz,istiot və sarıkök əlavə edin qovurun.İçalatı qaynatdığınız su biraz durulduqdan sonra azca sudan hazır qarışımın üzərinə əlavə edin və qapağını bağlayın hamızsı bişsin.Çox luğablı və dadlı alınır.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.11.2017
Göyərti ilə kəsmik qutabı
07.11.2017
Rəngli kartof salatı
31.10.2017
Almalı tost
27.10.2017
Umac
26.10.2017
Sucuq

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Ilkin Mustafayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7719

1 Birinci vitse-prezidentə yeni köməkçi təyin edilib
2 Rostovda məhv edilən pomidorlar ermənilərə yaman yer eləyib
3 “Ukraynanın 7 vilayətində Azərbaycan məktəbi açmışıq”
4 İşə qəbul üzrə növbəti müsabiqə  
5 Bakı Atatürk Liseyində Ali Devrimin xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info