Qoyun içalat qovurması
Tarix: 23.08.2017 | Saat: 13:06:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
*qoyun qara ciyəri
*ağ ciyəri
*böyrək
*kartov
*soğan
*pomidor
*sarıkök
*duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ciyərləri və böyrəyi doğrayıb su əlavə edib qoyun qaynamağa,duzu da umutmayın.Ərpini yığın.Soğanı xırda formada doğrayıb qızardın.Bişmiş içalatı da soğanın üzərinə əlavə edib biraz qovurun,sonra kartovu,sonda isə pomidoru ,duz,istiot və sarıkök əlavə edin qovurun.İçalatı qaynatdığınız su biraz durulduqdan sonra azca sudan hazır qarışımın üzərinə əlavə edin və qapağını bağlayın hamızsı bişsin.Çox luğablı və dadlı alınır.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.01.2018
Kökəltməyən ispanaq salatı
08.01.2018
Balqabaqdan fərqli şirniyyat
31.12.2017
Göbələkli tava kababı
20.12.2017
Souslu makaron
15.12.2017
Heyva marmeladlı peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
İlkin Əsgər
Tural Tağıyev
Cavadxan QASIMOV
Zöhrə Əliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8203

1 Xaricdəki soydaşlarımız Cümhuriyyətin yubiley tədbirləri ilə bağlı planlarını açıqlayıblar
2 Musa Nəbioğlu: “Zəlimxan Yaqub sözünü zamana deməyə gəlmişdi”
3 “Müstəqillik tariximizlə bir daha qürur duyduq”
4 Azərbaycanda və xaricdəki xanım QHT rəhbərlərinin ilk dəfə virtual görüşü olub
5 Orfoqrafiya qaydaları ilə bağlı təkliflərə əlavə


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info