Qoyun içalat qovurması
Tarix: 23.08.2017 | Saat: 13:06:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
*qoyun qara ciyəri
*ağ ciyəri
*böyrək
*kartov
*soğan
*pomidor
*sarıkök
*duz,istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ciyərləri və böyrəyi doğrayıb su əlavə edib qoyun qaynamağa,duzu da umutmayın.Ərpini yığın.Soğanı xırda formada doğrayıb qızardın.Bişmiş içalatı da soğanın üzərinə əlavə edib biraz qovurun,sonra kartovu,sonda isə pomidoru ,duz,istiot və sarıkök əlavə edin qovurun.İçalatı qaynatdığınız su biraz durulduqdan sonra azca sudan hazır qarışımın üzərinə əlavə edin və qapağını bağlayın hamızsı bişsin.Çox luğablı və dadlı alınır.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.07.2018
Kokoslu peşenye
07.07.2018
Meşə tortu
03.07.2018
Qədim Azərbaycan yeməyi – çoban basdırması
28.06.2018
Ətli ispanaq
23.06.2018
Ev şəraitində dondurma

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Vüsalə Ağabəyli
Şahin Sərdarlı
İsa Həbibbəyli
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9647

1 Ərəstü Həbibbəyli Baş nazirin Katibliyinin rəisi təyin edilib
2 “Babamızın şeirlərinə sahib çıxanlar var”
3 “Azərbaycanda sabitliyi pozmağa cəhd edənlərin cəzası ağır olacaq”
4 Elektrik enerjisi və qaz təchizatı sahəsində nəzarət qaydası təsdiqləndi
5 “Təxribatçıların çağırışlarına inanmayın”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info