“Ağlayan tort“
Tarix: 15.09.2017 | Saat: 00:14:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olan vəsaitlər:
4 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı süd
1,5 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan kakao
1 yemək qaşığı duru yağ üzəri üçün
1 paket krem ​​şanti
1 paket şokolad sousu
2 stəkan süd

Hazırlanması:
Yumurta və şəkəri yaxşıca çırpın. Xamır üçün lazım olan vəsaitləri əlavə edərək tortun xəmirin hazırlayın. Ocaq qabınızı yağlayaraq xəmiri tökün və bişirin. Hazır olduqdan sonra üzərini iti bir əşya ilə dəlin və südü üzərinə əlavə edin. Keks soyuduqdan sonra ona krem ​​şanti sürtün. Soyumuş şokolad sousunu keksin üzərinə tökün.
Nuş olsun.

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq
28.09.2018
Mərci küftəsi
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10258

1 Dənizçilər təqaüddə olan həmkarlarını ziyarət ediblər
2 Vətən uzaqda deyil
3 Tovuzda insanların poeziyaya olan məhəbbəti tükənməzdir
4 “Belarusda yaşayan azərbaycanlı gənclər yetərincə aktivdirlər”
5 Dadaizm və Sürrealizm cərəyanının görkəmli nümayəndəsi


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info