“Ağlayan tort“
Tarix: 14.09.2017 | Saat: 20:14:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olan vəsaitlər:
4 ədəd yumurta
2 yemək qaşığı süd
1,5 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
1 stəkan kakao
1 yemək qaşığı duru yağ üzəri üçün
1 paket krem ​​şanti
1 paket şokolad sousu
2 stəkan süd

Hazırlanması:
Yumurta və şəkəri yaxşıca çırpın. Xamır üçün lazım olan vəsaitləri əlavə edərək tortun xəmirin hazırlayın. Ocaq qabınızı yağlayaraq xəmiri tökün və bişirin. Hazır olduqdan sonra üzərini iti bir əşya ilə dəlin və südü üzərinə əlavə edin. Keks soyuduqdan sonra ona krem ​​şanti sürtün. Soyumuş şokolad sousunu keksin üzərinə tökün.
Nuş olsun.

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.08.2018
Saray burması
30.07.2018
Ləzzətli piroq
20.07.2018
Sarımsaqlı göbələkli spagetti
19.07.2018
Koreya mətbəxindən “ Bibimbap“
16.07.2018
Kokoslu peşenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Ülviyyə Həsənzadə
İsa Həbibbəyli
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9878

1 DSX rəisi at çapan qızla görüşüb
2 Azərbaycandan keçən tranzit yüklərin həcmi artacaq
3 “Beynəlxalq Gənclər Günü gənclərin beynəlxalq aləmə inteqrasiyasına təkan vermək məqsədilə qeyd olunur”
4 Türkiyə mediası V Zirvə toplantısından yazır
5 Orxan Camal Kazanda anılıb


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info