Rizə küftə
Tarix: 17.10.2017 | Saat: 12:18:00 | E-mail | Çapa göndər
Qoyun əti – 330q,
baş soğan – 100q,
ərinmiş yağ – 40q,
şərab sirkəsi – 20q,
şəkər – 10q, tomat püresi – 15q,
keşniş və şüyüd – 25q,
istiot – 0,1q, duz.
Qoyun əti qiyməsindən hər pay üçün 10-12 ədəd 20-30 qramlıq küftəciklər hazırlanıb yağda qızardılır. Ayrıca yağda qızardılmış soğana tomat püresi əlavə edilib bulyonda bişirilir..




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.11.2017
“Quş yuvası“ peçenyesi
18.11.2017
Asan hazırlanan fındıqlı peçenye
14.11.2017
Göyərti ilə kəsmik qutabı
07.11.2017
Rəngli kartof salatı
31.10.2017
Almalı tost

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elşad QOCA
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7765

1 Gənclər Təşkilatları Milli Şurası 22-ci ilini qeyd edir
2 Bakı Atatürk Liseyində Turan Yazqanın xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
3 Şəxsiyyət vəsiqələrinin müddəti dəyişdirildi
4 “Azərbaycanımızı tanıtmağa davam edəcəyik”
5 Azərbaycanda multikulturalizm modeli
24.11 12:24 Sənə doğru
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info