Almalı tost
Tarix: 31.10.2017 | Saat: 11:46:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 kq alma
200 ml alma suyu
1/2 ç/q darçın
1/4 ç/q qərənfil
100 qram qəhvəyi şəkər
Kaşar pendiri
Çörək
Üzəri üçün alma

Hazırlanması:
Almaları kubik formasında doğrayın. Qazana alma, şəkər, alma suyu əlavə edib 20 dəqiqə bişirin.
Blender ilə püre halına gətirin. Qazana darçın, qərənfil, şəkər əlavə edib 10 dəqiqə bişirin.
Çörəyin üzərinə kərə yağı çəkin. Üzərinə almalı qarışım, pendir və alma dilimləri əlavə edib servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.07.2018
Kokoslu peşenye
07.07.2018
Meşə tortu
03.07.2018
Qədim Azərbaycan yeməyi – çoban basdırması
28.06.2018
Ətli ispanaq
23.06.2018
Ev şəraitində dondurma

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Vüsalə Ağabəyli
Şahin Sərdarlı
İsa Həbibbəyli
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9650

1 “Babamızın şeirlərinə sahib çıxanlar var”
2 “Azərbaycanda sabitliyi pozmağa cəhd edənlərin cəzası ağır olacaq”
3 Elektrik enerjisi və qaz təchizatı sahəsində nəzarət qaydası təsdiqləndi
4 “Təxribatçıların çağırışlarına inanmayın”
5 “Cavan”-dan hər kəs üçün qeyr-adi festival


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info