Almalı tost
Tarix: 31.10.2017 | Saat: 11:46:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
1 kq alma
200 ml alma suyu
1/2 ç/q darçın
1/4 ç/q qərənfil
100 qram qəhvəyi şəkər
Kaşar pendiri
Çörək
Üzəri üçün alma

Hazırlanması:
Almaları kubik formasında doğrayın. Qazana alma, şəkər, alma suyu əlavə edib 20 dəqiqə bişirin.
Blender ilə püre halına gətirin. Qazana darçın, qərənfil, şəkər əlavə edib 10 dəqiqə bişirin.
Çörəyin üzərinə kərə yağı çəkin. Üzərinə almalı qarışım, pendir və alma dilimləri əlavə edib servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.11.2017
Göyərti ilə kəsmik qutabı
07.11.2017
Rəngli kartof salatı
27.10.2017
Umac
26.10.2017
Sucuq
19.10.2017
Cız-bız

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Ilkin Mustafayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7716

1 Birinci vitse-prezidentə yeni köməkçi təyin edilib
2 Rostovda məhv edilən pomidorlar ermənilərə yaman yer eləyib
3 “Ukraynanın 7 vilayətində Azərbaycan məktəbi açmışıq”
4 İşə qəbul üzrə növbəti müsabiqə  
5 Bakı Atatürk Liseyində Ali Devrimin xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info