Rəngli kartof salatı
Tarix: 08.11.2017 | Saat: 00:37:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olanlar:
10 ədəd qaynadılmış kartof
1 stəkan yarım sarımsaqlı qatıq
Yarım stəkan mayonez
Yarım boşqab qırmızı kələm
Yarım boşqab kök
1 dəstə cəfəri
1 dəstə şüyüd
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Qaynadılmış kartoflar yaxşıca əzildikdən sonra qatıq və mayonezle qarışdırılır. Duz və istiot əlavə edilir. Hazirlanan qarışımı üç hissəyə bölün. Ayrı-ayrı qırmızı kələmi, kökü, cəfərini və şüyüdü doğrayın. Doğradığınız qırmızı kələmi ayırdığınız bir hissə qarışımla qarışdırın və dərin bir kasanın içərisinə qoyun. İkinci hissəni köklə qarışdırıb qırmızı kələmin üzərinə, üçüncü hissəni də doğranmış göyərti ilə qarışdırıb, kökün üzərinə yayın. Soyuducuda bir az saxladıqdan sonra düz bir qaba tərs çevirərək servis edin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq
28.09.2018
Mərci küftəsi
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10266

1 Azərbaycanlı hakim Avropanın 10 ən yaxşı hakimi sırasında
2 Əkbər Nəcəf: “Azərbaycan coğrafiyasında dörd Atabəylik mövcud olub”
3 Vətən uzaqda deyil
4 Tovuzda insanların poeziyaya olan məhəbbəti tükənməzdir
5 Dadaizm və Sürrealizm cərəyanının görkəmli nümayəndəsi


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info