Rəngli kartof salatı
Tarix: 07.11.2017 | Saat: 20:37:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olanlar:
10 ədəd qaynadılmış kartof
1 stəkan yarım sarımsaqlı qatıq
Yarım stəkan mayonez
Yarım boşqab qırmızı kələm
Yarım boşqab kök
1 dəstə cəfəri
1 dəstə şüyüd
Duz
İstiot

Hazırlanması:

Qaynadılmış kartoflar yaxşıca əzildikdən sonra qatıq və mayonezle qarışdırılır. Duz və istiot əlavə edilir. Hazirlanan qarışımı üç hissəyə bölün. Ayrı-ayrı qırmızı kələmi, kökü, cəfərini və şüyüdü doğrayın. Doğradığınız qırmızı kələmi ayırdığınız bir hissə qarışımla qarışdırın və dərin bir kasanın içərisinə qoyun. İkinci hissəni köklə qarışdırıb qırmızı kələmin üzərinə, üçüncü hissəni də doğranmış göyərti ilə qarışdırıb, kökün üzərinə yayın. Soyuducuda bir az saxladıqdan sonra düz bir qaba tərs çevirərək servis edin.

Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.07.2018
Kokoslu peşenye
07.07.2018
Meşə tortu
03.07.2018
Qədim Azərbaycan yeməyi – çoban basdırması
28.06.2018
Ətli ispanaq
23.06.2018
Ev şəraitində dondurma

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Vüsalə Ağabəyli
Şahin Sərdarlı
İsa Həbibbəyli
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9651

1 “Babamızın şeirlərinə sahib çıxanlar var”
2 “Azərbaycanda sabitliyi pozmağa cəhd edənlərin cəzası ağır olacaq”
3 Elektrik enerjisi və qaz təchizatı sahəsində nəzarət qaydası təsdiqləndi
4 “Təxribatçıların çağırışlarına inanmayın”
5 “Cavan”-dan hər kəs üçün qeyr-adi festival


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info