Xərçəngin qarşısını alan ən təsirli məhsullar müəyyən edildi
Tarix: 14.11.2017 | Saat: 12:30:00 | E-mail | Çapa göndər
Bir qrup britaniyalı və norveçli mütəxəssis mədə-bağırsaq xəstəliklərinin, eləcə də xərçəngin qarşısının alınması üçün daha faydalı qidanı müəyyən edib.
Trend.az-ın məlumatına görə, nar, qırmızı üzümün növləri, armud, göbələk, mərci, soya və yaşıl noxud mədə-bağırsaq xəstəliklərinin profilaktikası üçün çox effektivdir.
Aparılan tədqiqatlar nəticəsində məlum olub ki, bu qidalar autofagiyaya (hüceyrənin zərərli komponentləri həzm etməsi) müsbət təsir göstərir və orqanizmdə iltihab proseslərinin inkişaf etməsinin qarşısını alır.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.11.2017
Yataq ağları həftədə neçə dəfə dəyişilməlidir?
15.11.2017
Quru əncirin möcüzəvi faydalari
13.11.2017
Qripdən qorunmaq üçün bu qidaları yeyin
10.11.2017
Vərəm sağalmaz xəstəlik deyil...
08.11.2017
Yaddaşı gücləndirir, sinirləri qoruyur...

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Ilkin Mustafayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7729

1 Birinci vitse-prezidentə yeni köməkçi təyin edilib
2 Rostovda məhv edilən pomidorlar ermənilərə yaman yer eləyib
3 “Ukraynanın 7 vilayətində Azərbaycan məktəbi açmışıq”
4 Şəxsiyyət vəsiqələrinin müddəti dəyişdirildi
5 Bakı Atatürk Liseyində Ali Devrimin xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info