Göyərti ilə kəsmik qutabı
Tarix: 14.11.2017 | Saat: 19:55:00 | E-mail | Çapa göndər
Göyərti 200q, ispanaq – 75q, turşəng – 76q, göy soğan – 25q, keşniş və şüyüd – 25q, kəsmik – 100q, buğda unu – 140q, ərinmiş yağ – 20q, kərə yağı – 20q, yumurta – 1/5 əd., istiot, duz. Göyərti təmizlənir, yuyulur və yağda qızardılmış soğanla pörtlədilir
. Soyuduqdan sonra göyərtiyə kəsmik, istiot və duz qatılıb yaxşıca qatışdırılır.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
18.11.2017
Asan hazırlanan fındıqlı peçenye
07.11.2017
Rəngli kartof salatı
31.10.2017
Almalı tost
27.10.2017
Umac
26.10.2017
Sucuq

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Ilkin Mustafayev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7729

1 Birinci vitse-prezidentə yeni köməkçi təyin edilib
2 Rostovda məhv edilən pomidorlar ermənilərə yaman yer eləyib
3 “Ukraynanın 7 vilayətində Azərbaycan məktəbi açmışıq”
4 Şəxsiyyət vəsiqələrinin müddəti dəyişdirildi
5 Bakı Atatürk Liseyində Ali Devrimin xatirəsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info