Darçınlı peçenye
Tarix: 01.12.2017 | Saat: 20:03:00 | E-mail | Çapa göndər
Darçınlı peçenye üçün lazım olanlar
Un
250 qr kərə yağ
Kiçik əzilmiş qoz və ya fındıq
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2 çay qaşığı darçın (yarım çay qaşığı da xəmiri üçün)
1 ədəd yumurta ağı
1 stəkan duru yağ
1 stəkan şəkər tozu

Peçenyeni kəsmək üçün müxtəlif formalı fiqur

Hazırlanması
Ocağı əvvəlcədən 160-170 dərəcədə isidin. Verilən vasitələri bir qabda yaxşıca qarışdırıb yoğurun. Yumşaq xəmir alındıqda onu orta ölçülü kündələrə ayırın. Həmin kündələri nisbətən qalın yayaraq fiqurlarla kəsin. Ocaq qabına yığıb 20 dəqiqə bişirin. Bişdikdən sonra 3 yemək qaşığı şəkər tozu ilə 2 çay qaşığı darçını qarışdırıb bişən peçenyeləri bu qarışıma batırın. Artıq peçenyeləriniz çayla içilməyə hazırdır.

Nuş olsun.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.04.2018
Üçqulaq paxlava
12.04.2018
Yaş keks
01.04.2018
Bananlı rulet
25.03.2018
Şəkərsiz peçenye
23.03.2018
“Tənbəl piroq”

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Elşad QOCA
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9081

1 Qazaxıstandakı azərbaycanlı general-mayor təltif olunub
2 “Gənclərimiz dövlətin etimadını hər addımda doğruldurlar”
3 İlham Əliyevin andiçmə mərasimi olub
4 Yaponiyada Azərbaycan məhsullarına böyük maraq var
5 Kəskin bağırsaq infeksiyaları ilə necə mübarizə aparmaq olar?


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info