Darçınlı peçenye
Tarix: 01.12.2017 | Saat: 20:03:00 | E-mail | Çapa göndər
Darçınlı peçenye üçün lazım olanlar
Un
250 qr kərə yağ
Kiçik əzilmiş qoz və ya fındıq
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2 çay qaşığı darçın (yarım çay qaşığı da xəmiri üçün)
1 ədəd yumurta ağı
1 stəkan duru yağ
1 stəkan şəkər tozu

Peçenyeni kəsmək üçün müxtəlif formalı fiqur

Hazırlanması
Ocağı əvvəlcədən 160-170 dərəcədə isidin. Verilən vasitələri bir qabda yaxşıca qarışdırıb yoğurun. Yumşaq xəmir alındıqda onu orta ölçülü kündələrə ayırın. Həmin kündələri nisbətən qalın yayaraq fiqurlarla kəsin. Ocaq qabına yığıb 20 dəqiqə bişirin. Bişdikdən sonra 3 yemək qaşığı şəkər tozu ilə 2 çay qaşığı darçını qarışdırıb bişən peçenyeləri bu qarışıma batırın. Artıq peçenyeləriniz çayla içilməyə hazırdır.

Nuş olsun.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.12.2017
Südlü makaron
29.11.2017
Pomidorlu yaşıl mərcimək şorbası
24.11.2017
Almalı piroqun
19.11.2017
“Quş yuvası“ peçenyesi
18.11.2017
Asan hazırlanan fındıqlı peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Elşad QOCA
Elvin Babayev 
Tural Tağıyev
Ümüd Səlimzadə
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 7898

1 Mikayıl Cabbarov vergilər naziri təyin edilib
2 100 ilin Çağdaş Parlamenti
3 Müəllimlər işə dəvət olunur
4 Fərhad Quliyev: “Çox təəssüf ki, yeni tədqiqatlar dərs vəsaitlərində öz əksini tapmır” (Davamı)
5 Ramiz Mehdiyev Mikayıl Cabbarovu kollektivə təqdim edib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info