Göbələkli tava kababı
Tarix: 31.12.2017 | Saat: 00:13:00 | E-mail | Çapa göndər

Ərzaqlar:

1 kq quzu əti
250 qr göbələk
250 qr soğan
5-6 ədəd acı bibər
2 ədəd pomidor
1 ədəd kök
4 diş sarımsaq
1 yemək qaşığı yağ
Duz
İstiot
Bir çimdik kəklikotu

Hazırlanması:
Bir tavaya yağı qoyub əridin. Quşbaşı doğranmış əti əlavə edərək, ətlər suyunu çəkənə qədər qovurun. Doğranmış soğan və kökü də əlavə edərək, qovurmağa davam edin. Daha sonra göbələkləri dörd yerə bölərək içinə qatın. İri halqa şəklində doğranmış acı bibərləri əlavə edib, göbələklər suyunu çəkənə qədər qovurun. Pomidorları doğrayıb, duz, istiot və kəklikotu əlavə edərək tavaya tökün. 3-4 dəqiqə daha qovurub, üzərinə azacıq çıxana qədər su tökün. Aşağı temperaturda ət və tərəvəzlər yumşalana qədər bişirin.
Nuş olsun!

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
13.01.2018
Kökəltməyən ispanaq salatı
08.01.2018
Balqabaqdan fərqli şirniyyat
20.12.2017
Souslu makaron
15.12.2017
Heyva marmeladlı peçenye
08.12.2017
Südlü makaron

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
İlkin Əsgər
Tural Tağıyev
Cavadxan QASIMOV
Zöhrə Əliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8187

1 Xaricdəki soydaşlarımız Cümhuriyyətin yubiley tədbirləri ilə bağlı planlarını açıqlayıblar
2 “Beynəlxalq tədbirlərin turizmin inkişafında əvəzsiz rolu var”
3 Minəvvər Vahabova: “Azərbaycan Xalq Cümhuriyyətinin 100 illik yubileyini ABŞ-da layiqincə qeyd edəcəyik”
4 Musa Nəbioğlu: “Zəlimxan Yaqub sözünü zamana deməyə gəlmişdi”
5 Azərbaycanda və xaricdəki xanım QHT rəhbərlərinin ilk dəfə virtual görüşü olub


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info