Qırmızı kələm salatı
Tarix: 21.01.2018 | Saat: 21:14:00 | E-mail | Çapa göndər
Lazım olanlar:
1 ədəd qırmızı kələm
1 stəkan qatıq
4 xörək qaşığı mayonez
2 diş sarımsaq
3 xörək qaşığı duru yağ
Duz

Hazırlanması:

Əvvəlcə kələmi nazik-nazik doğrayın. Bir tavanın içərisinə ataraq 15-20 dəqiqə boyunca kələmlər yumşalana qədər qovurun. Kələmlər qovrulduqdan sonra yaxşıca soyumasını gözləyin. Ayrı bir qabın içərisində 2 diş sarımsağı rəndələyin. Üzərinə mayonez və qatığı əlavə edin. Sonra bir qabın içərisinə qoyaraq kələmlərlə bərabər yaxşıca qarışdırın və boşqaba qoyaraq servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.02.2018
Bananlı sevgi tortu
14.02.2018
Narlı, şokoladlı tort
10.02.2018
Toyuq dolması
09.02.2018
Azərbaycana dadlı səyahət: Şamaxı, Qusar və Masallı kulinariyası
08.02.2018
Yaşıl şorba

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Aysel İbrahimova
Rəhim Həsənov
Tural Tağıyev
Zülfiyyə Vəliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8463

1 “Qarabağ həqiqətlərinin Belçikada tanınması üçün yerli mətbuatın gücündən istifadə edirik”
2 “Gənclər təkcə təhsilə deyil, ictimai işlərə də zaman ayırmalıdırlar”
3 Xocalı soyqırımı ilə bağlı Türkiyədə bir sıra tədbirlər keçiriləcək
4 «ArmenianReport»: ”Yaxın vaxtlarda Ermənistanın dövlət borcu 7 milyard dolları ötəcək”
5 “Azərbaycan dili imperiya dilləri ilə rəqabətə girəsi dildir”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info