Qırmızı kələm salatı
Tarix: 22.01.2018 | Saat: 01:14:00 | E-mail | Çapa göndər


Lazım olanlar:
1 ədəd qırmızı kələm
1 stəkan qatıq
4 xörək qaşığı mayonez
2 diş sarımsaq
3 xörək qaşığı duru yağ
Duz

Hazırlanması:

Əvvəlcə kələmi nazik-nazik doğrayın. Bir tavanın içərisinə ataraq 15-20 dəqiqə boyunca kələmlər yumşalana qədər qovurun. Kələmlər qovrulduqdan sonra yaxşıca soyumasını gözləyin. Ayrı bir qabın içərisində 2 diş sarımsağı rəndələyin. Üzərinə mayonez və qatığı əlavə edin. Sonra bir qabın içərisinə qoyaraq kələmlərlə bərabər yaxşıca qarışdırın və boşqaba qoyaraq servis edin.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq
28.09.2018
Mərci küftəsi
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10266

1 Azərbaycanlı hakim Avropanın 10 ən yaxşı hakimi sırasında
2 Əkbər Nəcəf: “Azərbaycan coğrafiyasında dörd Atabəylik mövcud olub”
3 Vətən uzaqda deyil
4 Tovuzda insanların poeziyaya olan məhəbbəti tükənməzdir
5 Dadaizm və Sürrealizm cərəyanının görkəmli nümayəndəsi


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info