Yaşıl şorba
Tarix: 08.02.2018 | Saat: 08:26:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
Toyuq filesi – 250 q
Yumru düyü – 60 q
Kərə yağı – 150 1
Baş soğan – 1 ədəd
Kök – 2 ədəd
Kartof – 2 ədəd
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Alça – 3-4 ədəd
Göyərti (keşniş, şüyüd, göy soğan, nanə) hərəsindən ½ dəstə
Qaynar su
Toyuq bulyonu – 1 ədəd
Xama
Duz, istiot

Hazırlanması:
Baş soğan, göyərti xırda, kartof, toyuq filesi, bibər kubvarı doğranılır, kök sürtgəcdən keçirilir.
Qazana kərə yağı əlavə edilir və əvvəlcə soğan qovrulur, daha sonra kök, bibər, toyuq filesi əlavə olunub yenidən qovrulur.
Qovrulmuş ərzaqların üzərinə qaynar su, bulyon , duz və istiot əlavə edilir.
Qaynayan bulyona düyü, kartof və axırda göyərti əlavə edilib bişirilir.
Şorbanın hazır olmasına yaxın alça əlavə olunur.
Şorba süfrəyə verilərkən üzərinə xama qoyulur.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.05.2018
Sumaqlı ciyər
21.05.2018
Bənövşəyi plov
11.05.2018
Tez hazırlanan şokoladlı desertlər
03.05.2018
Yaşıl çaylı peçenye
25.04.2018
Limonlu peçenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Hüseyn Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Elşad QOCA
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9310

1 Yaponiyada Azərbaycan məhsullarına böyük maraq var
2 Almaniyadakı soydaşlarımızdan AXC-nin 100 illiyilə bağlı təbrik mesajı
3 “Bəzən valideynlər övladlarının saatlarla cizgi filminə baxması ilə fərəhlənirlər”
4 Səadət Qarayeva: “PBİF Azərbaycanın biznes potensialı üçün mühüm meydançalardan biridir”
5 Monteneqrodakı soydaşlarımızdan AXC-nin 100 illiyi ilə bağlı təbrik mesajı


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info