Yaşıl şorba
Tarix: 08.02.2018 | Saat: 08:26:00 | E-mail | Çapa göndər
Tərkibi:
Toyuq filesi – 250 q
Yumru düyü – 60 q
Kərə yağı – 150 1
Baş soğan – 1 ədəd
Kök – 2 ədəd
Kartof – 2 ədəd
Bolqar bibəri – 1 ədəd
Alça – 3-4 ədəd
Göyərti (keşniş, şüyüd, göy soğan, nanə) hərəsindən ½ dəstə
Qaynar su
Toyuq bulyonu – 1 ədəd
Xama
Duz, istiot

Hazırlanması:
Baş soğan, göyərti xırda, kartof, toyuq filesi, bibər kubvarı doğranılır, kök sürtgəcdən keçirilir.
Qazana kərə yağı əlavə edilir və əvvəlcə soğan qovrulur, daha sonra kök, bibər, toyuq filesi əlavə olunub yenidən qovrulur.
Qovrulmuş ərzaqların üzərinə qaynar su, bulyon , duz və istiot əlavə edilir.
Qaynayan bulyona düyü, kartof və axırda göyərti əlavə edilib bişirilir.
Şorbanın hazır olmasına yaxın alça əlavə olunur.
Şorba süfrəyə verilərkən üzərinə xama qoyulur.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
14.02.2018
Narlı, şokoladlı tort
10.02.2018
Toyuq dolması
09.02.2018
Azərbaycana dadlı səyahət: Şamaxı, Qusar və Masallı kulinariyası
02.02.2018
Ballı tort
30.01.2018
Göbələkli tava kababı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Aysel İbrahimova
Rəhim Həsənov
Tural Tağıyev
Zülfiyyə Vəliyeva
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 8422

1 “Birləşmiş Krallıqda bizim çox istedadlı və savadlı insanlarımız var”
2 “Şirkətimiz bu il yüzlərlə yeni və daimi iş yeri yaradacaq”
3 Xocalı soyqırımı ilə bağlı Türkiyədə bir sıra tədbirlər keçiriləcək
4 Ermənistan mətbuatı: “Əliyev türk elementini Ermənistana qaytarmağı strateji məsələ hesab edir”
5 «ArmenianReport»: ”Yaxın vaxtlarda Ermənistanın dövlət borcu 7 milyard dolları ötəcək”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info