Yaşıl çaylı peçenye
Tarix: 03.05.2018 | Saat: 05:28:00 | E-mail | Çapa göndər



Lazım olanlar:

3 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım stəkan qəhvəyi şəkər tozu
1 ədəd yumurta
Bir paket vanil
2 stəkan un
Bir xörək qaşığı yaşıl çay
Bir paket qabartma tozu
Yarım paket ağ şokolad
Yarım paket südlü şokolad

Hazırlanması:
Otaq temperaturunda əridilmiş kərə yağının içərisinə şəkər tozunu qatıb, krem halına gələnə qədər çırpın. Yumurtaları və vanili əlavə edərək, çırpmağa davam edin. Bu sırada yaşıl çayı, qabartma tozu və unu bir qabın içində yaxşıca qarışdırın. Bu qarışımı ələkdən keçirərək, kərə yağlı qarışıma əlavə edin. Bütün ləvazimatları yoğurun və xəmiri streç kağıza sarıyıb, soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.
30 dəqiqədən sonra xəmiri soyuducudan çıxarın. Kiçik kündələr götürərək, içinə şokolad parçaları qoyun. Şokolad parçaları qoyduqdan sonra peçenyelərə yuvarlaq bir şəkil verin. 180 dərəcəlik sobada 10 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik
09.01.2019
Kartof dolması
31.12.2018
Heyva və qara gavalı ilə toyuq
26.12.2018
Quru əncir dolması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10565

1 Ukraynada oxucuların rəğbətini qazanan azərbaycanlı yazıçı
2 Struktur dəyişiklikləri dövlət idarəçiliyinin təkmilləşdirilməsini nəzərdə tutur
3 Hüseyn Babayev AAF-ın vitse-prezidenti təyin edilib
4 Dərslər təxirə salındı
5 Nikola Sarkozi: “Bakıda böyük quruculuq işlərinin şahidi oldum”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info