Sumaqlı ciyər
Tarix: 23.05.2018 | Saat: 05:21:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kilo ciyər
1 ç/q duz
1 ç/q soda
1,5 ç/q qırmızı bibər
1 ç/q toz keşniş
2 ədəd kartof
2 su st duru yağ
1 çay st un
1 su st duru yağ
Sumaqlı soğan üçün:
1 ədəd qırmızı soğan
1 ç/q duz
1 ç/q sumaq
yarım dəstə doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Ciyərləri təmizlədikdən sonra una batırın. Una batırdığınız ciyərləri yağlı tavaya atın və qızartmağa başlayın. Bundan sonra kartofları kub formasında doğrayaraq başqa tavada qızardın. Tavada hazırladığınız ciyərlərə ədviyyatları əlavə edin.
Daha sora kartoflarla ciyərləri eyni tavaya qoyun və qızartmağa davam edin. Tamamilə qızaran ciyər və kartofları servis qabına qoyun.
Eyni tavanın içində hilal formasında doğradığını soğanları və cəfərini əlavə edərək qovurun. Soğanları ciyər və kartofların üzərinə qoyun




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması
28.10.2018
Badımcan və pendirlə toyuq filesi
26.10.2018
Kartof dolması
16.10.2018
Şah plov
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10474

1 “Xaricdə təhsilimi davam etdirsəm, psixologiya sahəsini seçəcəyəm”
2 “Universitetlərdə rəhbər şəxslərin qapıları tələbələr üçün daim açıq olur”
3 Polşalı şagirdlər Azərbaycan nağıllarına illüsturasiyalar çəkiblər
4 Azərbaycan turizmi Yunanıstanda təbliğ olunub
5 “Alstom” BTQ üçün ilk yük lokomotivinin Azərbaycana gətiriləcəyi tarixi açıqladı


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info