Sumaqlı ciyər
Tarix: 23.05.2018 | Saat: 01:21:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kilo ciyər
1 ç/q duz
1 ç/q soda
1,5 ç/q qırmızı bibər
1 ç/q toz keşniş
2 ədəd kartof
2 su st duru yağ
1 çay st un
1 su st duru yağ
Sumaqlı soğan üçün:
1 ədəd qırmızı soğan
1 ç/q duz
1 ç/q sumaq
yarım dəstə doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Ciyərləri təmizlədikdən sonra una batırın. Una batırdığınız ciyərləri yağlı tavaya atın və qızartmağa başlayın. Bundan sonra kartofları kub formasında doğrayaraq başqa tavada qızardın. Tavada hazırladığınız ciyərlərə ədviyyatları əlavə edin.
Daha sora kartoflarla ciyərləri eyni tavaya qoyun və qızartmağa davam edin. Tamamilə qızaran ciyər və kartofları servis qabına qoyun.
Eyni tavanın içində hilal formasında doğradığını soğanları və cəfərini əlavə edərək qovurun. Soğanları ciyər və kartofların üzərinə qoyun




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
23.06.2018
Ev şəraitində dondurma
12.06.2018
Pomidorlu çörək
08.06.2018
Mozarella salatı
01.06.2018
İspanaqlı toyuq dolması
31.05.2018
Asan reseptli keks

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
İsa Həbibbəyli
Cavanşir Feyziyev
Hüseyn Babayev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9462

1 “Yunanıstanda yerli gənclər təşkilatları ilə əməkdaşlıq edirik”
2 Лукашенко продал «Полонезы» Алиеву. В пику Еревану и Москве?
3 “Naxçıvan İslam Mədəniyyətinin Paytaxtı-2018” in açılışı olub
4 Estoniyanın ali məktəblərinin qapıları azərbaycanlı tələbələrin üzünə açıqdır
5 İmtahan fənlərinin sayı azaldılır


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info