Sumaqlı ciyər
Tarix: 23.05.2018 | Saat: 05:21:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
yarım kilo ciyər
1 ç/q duz
1 ç/q soda
1,5 ç/q qırmızı bibər
1 ç/q toz keşniş
2 ədəd kartof
2 su st duru yağ
1 çay st un
1 su st duru yağ
Sumaqlı soğan üçün:
1 ədəd qırmızı soğan
1 ç/q duz
1 ç/q sumaq
yarım dəstə doğranmış cəfəri

Hazırlanması:
Ciyərləri təmizlədikdən sonra una batırın. Una batırdığınız ciyərləri yağlı tavaya atın və qızartmağa başlayın. Bundan sonra kartofları kub formasında doğrayaraq başqa tavada qızardın. Tavada hazırladığınız ciyərlərə ədviyyatları əlavə edin.
Daha sora kartoflarla ciyərləri eyni tavaya qoyun və qızartmağa davam edin. Tamamilə qızaran ciyər və kartofları servis qabına qoyun.
Eyni tavanın içində hilal formasında doğradığını soğanları və cəfərini əlavə edərək qovurun. Soğanları ciyər və kartofların üzərinə qoyun




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.09.2018
Klassik özbək plovu
12.09.2018
Qarabaşaq kotleti
05.09.2018
Ədviyyatlı toyuq
30.08.2018
Qubada milli yemək festivalı keçirilib
28.08.2018
Ətli qara kahı

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10117

1 ADPU-nun rektoru yüksək balla qəbul olunan tələbələrlə görüşüb
2 Ötən tədris ilində Bakı Atatürk Liseyinin 36 məzunu dünyanın müxtəlif universitetlərinin tələbəsi adını qazanıb
3 “Son 15 il ərzində Azərbaycanda 3 mindən çox məktəb tikilib və əsaslı təmir edilib”
4 Krivoy Roqdakı soydaşlarımız festivala hazırlaşırlar
5 Aqil Acalov: “İdmançılar qanvermə aksiyalarında aktiv iştirak edəcəklər”


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info