Qırğız aşpazlarının hazırladıqları yemək Ginnesin Rekordlar Kitabına düşüb
Tarix: 27.05.2018 | Saat: 15:57:00 | E-mail | Çapa göndər


Qırğız aşpazlarının hazırladıqları 1464 kiloqramlıq beşbarmaq və 117 metr uzunluğunda çuçuk (at ətindən kolbasa) Ginnesin Rekordlar Kitabına düşüb.
AZƏRTAC xəbər verir ki, bu barədə Rekordlar Kitabının təşkilatçılarının Qırğızıstana göndərdikləri rəsmi məktubda məlumat verilir. Bildirilir ki, bunun üçün 9 at kəsilib, 150 litr tutumu olan 12 böyük qazan asılıb. Beşbarmaq və kolbasanın hazırlanmasına 700 kiloqram ət işlənib.
Hazırlanan yeməklər Qırğızıstandakı uşaq və qocalar evlərinə göndərilib.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
15.02.2019
Hindistanda yeni qurbağa növü aşkar edildi
15.02.2019
Bu qəsəbədə itlərin hürməsi qadağan olundu
15.02.2019
Fransanın məktəb sənədlərində “ata və ana” sözləri işlədilməyəcək
15.02.2019
Sevgililər gününün tarixi
14.02.2019
12 yaşa qədər uşağa telefon vermək olmaz

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Esmira Məmmədova
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10598

1 “Gürcüstanda yaşayan gürcü və azərbaycanlı gənclərin mütəmadi görüşlər keçirməsi vacib şərtdir”
2 “Vzqlyad.ru”: “Nazarbayev və Əliyev türk-islam dünyasının lideri roluna ən aktiv iddiaçılardır”
3 Prezident İlham Əliyevin Real televiziyasına müsahibəsi (Yenilənib)
4 Qabaqcıl texnologiyalar dövründə ənənəvi və internet medianın inkişafı
5 “Əsas oxucu kütləsi sayılan gənclər bu gün internet mediaya daha çox üstünlük verirlər”


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info