Qırğız aşpazlarının hazırladıqları yemək Ginnesin Rekordlar Kitabına düşüb
Tarix: 27.05.2018 | Saat: 15:57:00 | E-mail | Çapa göndər


Qırğız aşpazlarının hazırladıqları 1464 kiloqramlıq beşbarmaq və 117 metr uzunluğunda çuçuk (at ətindən kolbasa) Ginnesin Rekordlar Kitabına düşüb.
AZƏRTAC xəbər verir ki, bu barədə Rekordlar Kitabının təşkilatçılarının Qırğızıstana göndərdikləri rəsmi məktubda məlumat verilir. Bildirilir ki, bunun üçün 9 at kəsilib, 150 litr tutumu olan 12 böyük qazan asılıb. Beşbarmaq və kolbasanın hazırlanmasına 700 kiloqram ət işlənib.
Hazırlanan yeməklər Qırğızıstandakı uşaq və qocalar evlərinə göndərilib.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
17.11.2018
Latın Amerikasının ən gözəl kitab mağazası
17.11.2018
Macar usta dünyanın ən mahir çörəkbişirəni seçilib
11.11.2018
“Instagram“ tənhalıq və depressiyaya səbəb olur?
11.11.2018
Düşənbədə “Oşi palav” festivalında 10 ton plov bişirilib
03.11.2018
“Airbus” Aya səyahət üçün modul elektrik stansiyası hazırlayıb

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10490

1 “Xaricdə təhsilimi davam etdirsəm, psixologiya sahəsini seçəcəyəm”
2 Azərbaycan turizmi Yunanıstanda təbliğ olunub
3 Davamli dil siyasəti dövlətin əsas prioritet istiqaməti kimi
4 “Gedir dayanmadan zamanın köçü”
5 Almaniyada Naxçıvanla bağlı broşürlər paylanılıb


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info