Pomidorlu çörək
Tarix: 12.06.2018 | Saat: 01:35:00 | E-mail | Çapa göndər



Lazım olanlar:
Yarım kilo un
1 stəkan su
Yarım stəkan zeytun yağı
Yarım paket yaş maya
1,5 çay qaşığı duz
50 qram qurudulmuş pomidor
1 çay qaşığı kəklikotu

Hazırlanması:
Qurudulmuş pomidorları isti suyun içinə qoyun və yumşaldın. Dərin bir qabın içində yaş maya, un və zeytun yağını qarışdırın. Qarışımın içinə kəklikotu və pomidor qurularını qatıb yoğurun. Mayalanması üçün 30 dəqiqə saxlayın. Xəmiri istədiyiniz formada düzəldib 180 dərəcəlik sobada üzəri qızarana qədər bişirin.
Nuş olsun!

Milli.Az




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
08.08.2018
Saray burması
30.07.2018
Ləzzətli piroq
20.07.2018
Sarımsaqlı göbələkli spagetti
19.07.2018
Koreya mətbəxindən “ Bibimbap“
16.07.2018
Kokoslu peşenye

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Ülviyyə Həsənzadə
İsa Həbibbəyli
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 9872

1 DSX rəisi at çapan qızla görüşüb
2 Azərbaycandan keçən tranzit yüklərin həcmi artacaq
3 Türkiyə mediası V Zirvə toplantısından yazır
4 “Beynəlxalq Gənclər Günü gənclərin beynəlxalq aləmə inteqrasiyasına təkan vermək məqsədilə qeyd olunur”
5 Aktau Zirvə toplantısının iştirakçılarının şərəfinə rəsmi qəbul təşkil edilib


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info