Sarımsaqlı göbələkli spagetti
Tarix: 20.07.2018 | Saat: 12:03:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
Uzun vermeşil
Göbələk
Zeytun yağı
Sarımsaq
Duz

Hazırlanması:
Göbələyi xırda doğrayıb zeytun yağında qızardın. Üzərinə sarımsaq, duz və krem əlavə edin.
Spagettini qaynadıb süzün və zeytun yağı əlavə edin. Göbələyi spagetti ilə qarışdırın, süfrəyə veriləndə zövqə görə göyərti səpə bilərsiniz.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
10.10.2018
Saray burması şirniyyatı
03.10.2018
Tələbələr arasında kulinariya yarışı təşkil olunacaq
28.09.2018
Mərci küftəsi
19.09.2018
Pendirli badımcan qızartması
15.09.2018
Klassik özbək plovu

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Mehriban Nəsib
Araz Hüseyn
Fuad HÜSEYNZADƏ
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10245

1 “Dədə Şəmşir xalq dastanlarının əvəzsiz bilicisi və mahir danışanı olub”
2 Dənizçilər təqaüddə olan həmkarlarını ziyarət ediblər
3 Vətən uzaqda deyil
4 Tovuzda insanların poeziyaya olan məhəbbəti tükənməzdir
5 Krivoy Roqda azərbaycanlı uşaqlar üçün “Bazar günü” məktəbinin açılışı olub


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info