Qarabaşaq kotleti
Tarix: 12.09.2018 | Saat: 09:05:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:
1 st. bişmiş qarabaşaq
2-3 yumurta
100 q pendir
1 baş soğan
50 q kərə yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
Soğanı xırda doğrayıb kərə yağında qovurun. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Bişmiş qarabaşağı, soğanı, pendiri qarışdırın. Yumurta, duz, istiot əlavə edin.
Bu kütlədən kotlet tutun, una batırıb hər iki üzünü yağda qızardın.
Süfrəyə həm isti, həm soyuq halda verə bilərsiniz: hər iki halda dadlıdır.
Nuş olsun!




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
19.04.2019
İtalyan üsulu makaron
10.04.2019
Asan hazırlanan kurabiyə
06.04.2019
Bulqurlu sulu küftə
03.04.2019
Nar şirəsi ilə qoyun əti. Sadə və dadlı!
22.03.2019
Balqabaq və kartofla toyuq qızartması

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Fuad HÜSEYNZADƏ
Esmira Məmmədova
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10754

1 Erməni yoxsa türk qırğını?
2 Müharibə veteranlarına Prezident təqaüdü təsis edilib
3 Hemilton “Formula-1“ tarixinin 1000-ci yarışının qalibi olub
4 Ramiz Mehdiyevin sərəncamı ilə tədbirlər planı təsdiqləndi
5 Azərbaycanlı həkim-yazıçı Rusiya Yazıçılar İttifaqına üzv olub


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info