Pendirli badımcan qızartması
Tarix: 19.09.2018 | Saat: 10:08:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 böyük badımcan (orta qalınlıqda dilimlənmiş)
1 neçə top mozzarella pendiri (incə dilimlənmiş)
4 ədəd kiçik pomidor
1/4 su st təzə nanə yarpağı
1 ç/q dəniz duzu
Hindistan qozu yağı
üzüm sirkəsi
istiot

Hazırlanması:
Badımları dilimlədikdən sonra qabda duz, hindistan qozu yağı və istiot ilə ovlayıb 30 dəqiqə gözləyin. Daha sonra badımcanları 4-5 dəqiqə qızardın.
Servis qabına, bir ədəd badımcan,bir ədəd pendir olmaq şərtilə pendir və badımcanları sıralayın. Sonra doğranmış pomidorları düzün və nanə yarpaqları ilə bəzəyin. Üzürinə üzüm sirkəsi gəzdirib servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
12.02.2019
Kələm qovurması
31.01.2019
Balıqlı plov
22.01.2019
Pendir içlikli kotlet
21.01.2019
Kartof dolması
13.01.2019
Blinçik

Şərh əlavə olunmayıb

    ,    
Namiq Əliyev
Fuad HÜSEYNZADƏ
Tural Tağıyev
Esmira Məmmədova
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10598

1 “Gürcüstanda yaşayan gürcü və azərbaycanlı gənclərin mütəmadi görüşlər keçirməsi vacib şərtdir”
2 “Vzqlyad.ru”: “Nazarbayev və Əliyev türk-islam dünyasının lideri roluna ən aktiv iddiaçılardır”
3 Prezident İlham Əliyevin Real televiziyasına müsahibəsi (Yenilənib)
4 “Əsas oxucu kütləsi sayılan gənclər bu gün internet mediaya daha çox üstünlük verirlər”
5 Qabaqcıl texnologiyalar dövründə ənənəvi və internet medianın inkişafı


© Copyright 1999-2019 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Xətai rayonu, M.Mehdizadə-5, giriş 2
Tel/Fax.: (+99412) 489 08 53
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info