Pendirli badımcan qızartması
Tarix: 19.09.2018 | Saat: 10:08:00 | E-mail | Çapa göndər


Tərkibi:

1 böyük badımcan (orta qalınlıqda dilimlənmiş)
1 neçə top mozzarella pendiri (incə dilimlənmiş)
4 ədəd kiçik pomidor
1/4 su st təzə nanə yarpağı
1 ç/q dəniz duzu
Hindistan qozu yağı
üzüm sirkəsi
istiot

Hazırlanması:
Badımları dilimlədikdən sonra qabda duz, hindistan qozu yağı və istiot ilə ovlayıb 30 dəqiqə gözləyin. Daha sonra badımcanları 4-5 dəqiqə qızardın.
Servis qabına, bir ədəd badımcan,bir ədəd pendir olmaq şərtilə pendir və badımcanları sıralayın. Sonra doğranmış pomidorları düzün və nanə yarpaqları ilə bəzəyin. Üzürinə üzüm sirkəsi gəzdirib servis edin.




 
Bölməyə aid digər xəbərlər
11.12.2018
Tas kababı
05.12.2018
Noxud və qoyun əti ilə sadə və dadlı sup
28.11.2018
Badımcan pizzası
18.11.2018
Türk mətbəxindən “ Humus“
15.11.2018
Düyülü toyuq dolması

Şərh əlavə olunmayıb



    ,    
Namiq Əliyev
Tural Tağıyev
Namiq Əliyev
Namiq Əliyev
Hansı dövlətləri Azərbaycana dost hesab edirsiniz?
Türkiyə
Rusiya
ABŞ
Almaniya
Fransa
İngiltərə
Gürcüstan
Ukrayna
Belorusiya
İran
Çin

  Nəticələr!    İştirak edənlər: 10527

1 “Macarıstandakı Azərbaycan icmasının böyük əksəriyyətini gənclər təşkil edir”
2 Bill Klinton Heydər Əliyevlə görüntülərini paylaşdı
3 “Xəzər hövzəsi və enerji təhlükəsizliyi” - Rufiz Qonaqov yeni kitabını təqdim etdi
4 Əli Həsənov: “Nə qədər Azərbaycan var, Heydər Əliyevin ideyaları yaşayacaqdır...”
5 OPEK-ə üzv ölkələr neft hasilatını azaltmaq barədə razılığa gəliblər


© Copyright 1999-2013 "Palitra" müstəqil ictimai-siyasi qəzet
Azərbaycan, Bakı ş. Sahib Zeynalov 15/31
Tel/Fax.: 441-39-97, Tel: 449-55-46
Müəllif hüquqları qorunur. Məlumatdan istifadə etdikdə istinad mütləqdir. Məlumat internet səhifələrində istifadə edildikdə müvafiq keçidin qoyulması mütləqdir. Designed by inetlab.info